Digital Workshop: Dynamikker i regionale offentlige udbud (CPH Food / FFBI / Sundhedsinnovation)

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
25. februar 2021 kl. 09:00
Til:
25. februar 2021 kl. 11:00
Her får du et overblik over dynamikker i de regionale offentlige udbud og arbejder med at integrere den viden i udviklingen af dit produkt, koncept eller idé.

Du kender dit produkt, dit koncept eller din teknologi rigtig godt, og du arbejder med at udvikle det - men hvordan tænker du salg og distribution ind i færdiggørelsen af din idé? 

Innovationsprojekterne CPH Food, FFBI og Sundhedsinnovation har inviteret indkøbere fra regionerne ind for at dele deres viden om dynamikkerne i regionale offentlige udbud med dig og besvare dine konkrete spørgsmål.  

Målgruppe:

Virksomheder, der ønsker at tænke offentlige storkøkkener som distributionskanal ind i udviklingen af deres idé, produkt eller koncept.  

Formål: 

At klæde virksomhederne på til at sikre, at salg og distribution tænkes ind, også når man arbejder med produktudvikling.  

Oplægsholdere: 

Torben Christiansen, Indkøber fra Region Hovedstaden på fødevareområdet. Torben er ansvarlig for de offentlige udbud og indkøb vedrørende fødevarer i Region Hovedstaden, og sidder desuden som repræsentant for Danske Region er i styregruppen for Fokus Fødevarer samt det tværgående branchesamarbejde i regi af Foodsam. 

Ditte Nicolajsen, Category Manager, Region Syddanmark. Ditte er kategori- og udbudsansvarlig for en række aftaleområder, herunder fødevareområdet i Region Syddanmark. Ditte er også ansvarlig for fællesudbuddet på fødevareområdet for Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark.  

Program:

9.00 - Introduktion af alle deltagere (max 2 min per virksomhed)
9.20 - Gennemgang af overordnede dynamikker i offentlige udbud vedr. indkøb af fødevarer. Introduktion til udbud specifikt for Region H. Bl.a: 

  • Formål med offentlige udbud og hensyn, som indkøberne skal tage
  • Kategorier, processer for udbud i Region H
  • Trends på fødevareområdet
  • Muligheder i Region H for små og mellemstore fødevarevirksomheder 

Herefter er der Q&A og fokus på deltagernes problemstillinger

9.40 - Introduktion til fællesudbud for Regionerne i Nord, Midt og Syd., og indblik i strategien for fødevareindkøb i Region Syddanmark Bl.a: 

  • Overordnet strategi og opdeling af fødevareområdet i Region Syddanmark, herunder fællesudbud i de tre regioner.
  • Udbudsprocessen
  • Trends på fødevareområdet
  • Muligheder for små og mellemstore fødevarevirksomheder i Region Syd  

Herefter er der Q&A og fokus på deltagernes problemstillinger

10.20 - Diskussion med udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger og opsamling i fællesskab

11.00 - Tak for i dag

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Praktisk: Der udsendes link til Microsoft Teams dagen før den digitale workshop gennemføres. Vi anbefaler deltagere at sidde ved en stærk internetforbindelse for at få god lyd og godt billede.

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Digital Workshop: Dynamikker i regionale offentlige udbud (CPH Food / FFBI / Sundhedsinnovation)
Digital Workshop: Dynamikker i regionale offentlige udbud (CPH Food / FFBI / Sundhedsinnovation)