Digital Workshop: Dynamikker i regionale offentlige udbud (CPH Food / FFBI / Sundhedsinnovation)
Information
- Sted:
- Online
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 25. februar 2021 kl. 09:00
- Til:
- 25. februar 2021 kl. 11:00
Du kender dit produkt, dit koncept eller din teknologi rigtig godt, og du arbejder med at udvikle det - men hvordan tænker du salg og distribution ind i færdiggørelsen af din idé?
Innovationsprojekterne CPH Food, FFBI og Sundhedsinnovation har inviteret indkøbere fra regionerne ind for at dele deres viden om dynamikkerne i regionale offentlige udbud med dig og besvare dine konkrete spørgsmål.
Målgruppe:
Virksomheder, der ønsker at tænke offentlige storkøkkener som distributionskanal ind i udviklingen af deres idé, produkt eller koncept.
Formål:
At klæde virksomhederne på til at sikre, at salg og distribution tænkes ind, også når man arbejder med produktudvikling.
Oplægsholdere:
Torben Christiansen, Indkøber fra Region Hovedstaden på fødevareområdet. Torben er ansvarlig for de offentlige udbud og indkøb vedrørende fødevarer i Region Hovedstaden, og sidder desuden som repræsentant for Danske Region er i styregruppen for Fokus Fødevarer samt det tværgående branchesamarbejde i regi af Foodsam.
Ditte Nicolajsen, Category Manager, Region Syddanmark. Ditte er kategori- og udbudsansvarlig for en række aftaleområder, herunder fødevareområdet i Region Syddanmark. Ditte er også ansvarlig for fællesudbuddet på fødevareområdet for Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark.
Program:
9.00 - Introduktion af alle deltagere (max 2 min per virksomhed)
9.20 - Gennemgang af overordnede dynamikker i offentlige udbud vedr. indkøb af fødevarer. Introduktion til udbud specifikt for Region H. Bl.a:
- Formål med offentlige udbud og hensyn, som indkøberne skal tage
- Kategorier, processer for udbud i Region H
- Trends på fødevareområdet
- Muligheder i Region H for små og mellemstore fødevarevirksomheder
Herefter er der Q&A og fokus på deltagernes problemstillinger
9.40 - Introduktion til fællesudbud for Regionerne i Nord, Midt og Syd., og indblik i strategien for fødevareindkøb i Region Syddanmark Bl.a:
- Overordnet strategi og opdeling af fødevareområdet i Region Syddanmark, herunder fællesudbud i de tre regioner.
- Udbudsprocessen
- Trends på fødevareområdet
- Muligheder for små og mellemstore fødevarevirksomheder i Region Syd
Herefter er der Q&A og fokus på deltagernes problemstillinger
10.20 - Diskussion med udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger og opsamling i fællesskab
11.00 - Tak for i dag
Der kan forekomme ændringer i programmet.
Praktisk: Der udsendes link til Microsoft Teams dagen før den digitale workshop gennemføres. Vi anbefaler deltagere at sidde ved en stærk internetforbindelse for at få god lyd og godt billede.