Digital Workshop: Dynamikker i food service (CPH Food / FFBI)
Information
- Sted:
- Online
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 23. februar 2021 kl. 09:00
- Til:
- 23. februar 2021 kl. 11:30
Du kender dit produkt, dit koncept eller din teknologi rigtig godt, og du arbejder med at udvikle det - men hvordan tænker du salg og distribution ind i færdiggørelsen af din idé?
Innovationsprojekterne CPH Food og FFBI har inviteret effectlab til at dele sin viden om landskabet inden for dansk food service og dets dynamikker med dig og besvare dine konkrete spørgsmål.
Målgruppe:
Virksomheder, der ønsker at tænke food service som distributionskanal ind i udviklingen af deres idé, produkt eller koncept.
Formål:
At klæde virksomhederne på til at sikre, at salg og distribution tænkes ind, også når man arbejder med produktudvikling.
Oplægsholdere:
Ove Petersen, konsulent, investor og ejerleder, effectlab. Ove har specialiseret sig i at rådgive fødevareproducenter med strategi, forretningsudvikling og kommercialisering. Med 25 år i branchen bag sig fra både store og små virksomheder, og med engagementer i nystartede virksomheder har Ove stor indsigt og erfaring til at klæde både nystartede og erfarne virksomheder på til næste skridt.
Indhold:
9.00 - Introduktion af alle deltagere (max 2 min per virksomhed)
9.20 - Gennemgang af overordnede dynamikker i detailhandlen:
- Dansk food service's spillere; positioner og interne logikker
- Herefter er der Q&A og diskussion
- Igangsættelse af egen opgave
10.20 - Pause
10.30 - Workshop: Eget arbejde
11.00 - Opsamling i fællesskab
11.30 - Tak for i dag
Praktisk: Der udsendes link til Microsoft Teams dagen før den digitale workshop gennemføres. Vi anbefaler deltagere at sidde ved en stærk internetforbindelse for at få god lyd og godt billede.
Photo by Jade Wulfraat on Unsplash