Webinar: Mad til patienter og klinisk ernæring – hvordan kan du som fødevarevirksomhed bidrage?

Information

Sted:
Online. Link til Teams modtages før arrangementet
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
11. januar 2021 kl. 14:00
Til:
11. januar 2021 kl. 16:00
Vil du være med til at skabe innovation i hospitalskøkkener. Så skal du deltage på det første webinar I Sundhedsinnovation.

Vi sætter fokus på fødevareinnovation i hospitalskøkkener, og du kan være med til at skabe nye løsninger.

Dette webinar er startskuddet for et nyt forløb: Sundhedsinnovation. 

På dette webinar giver vi dig viden om hvordan, du som fødevarevirksomhed, kan bidrage til nye fødevarer og måltidsløsninger til hospitalerne. Vi fortæller dig om hvordan du kan komme til at samarbejde med én af hospitalerne i Region Midtjylland i forløbet Sundhedsinnovation.

De deltagende hospitaler giver dig et indblik i de udfordringer og muligheder som de står med i deres fødevareproduktion. Såsom at udvikle kost til særlige målgrupper, herunder underernærede og patienter med dysfagi, samtidig med at der skabes ambitioner om mere bæredygtighed, nye innovative ingredienser og særlige kostformer til patienterne.

Der er behov for nye løsninger og at der tænkes innovativt og det kan du som virksomhed være med til at bidrage til. 

Program:

Kl. 14.00: Velkommen v. Kathrine Lykke Kirk og Eva Nautrup, Food & Bio Cluster Denmark og Pia Marlene Nissen, Regional Udvikling, Region Midtjylland.

Kl. 14.10 Introduktion til de 5 hospitaler 
Få indblik i hvem de deltagende hospitaler er, når vi kører en kort introduktionsrunde.

Kl. 14.40 Oplæg: Mad, måltider og ernæring til patienter fra hospitalskøkkenet
Mad til patienter: indblik i den daglig drift, udvikling og udfordringer i hospitalskøkkener.
Klinisk ernæring: Indblik i arbejdet med diæter, udvikling og udfordringer.             

Kl.15.10 Case: Toft Care: Værdien i det tætte innovationssamarbejde med et hospital
v. Peter Toft

Kl.15.30 Sundhedsinnovationsforløb – hvad er det og hvordan tilmelder du dig v. Kathrine Lykke Kirk, Food & Bio Cluster Denmark. 

Kl.15.45 Afrunding og tak for i dag

Husk at tilmelde dig webinaret på den grønne knap til højre, så modtager du et link til webinaret dagen før afholdelsen.

Sundhedsinnovation er etableret i samarbejde mellem Regional Udvikling - Region Midtjylland og Food & Bio Cluster Danmark. Deltagelse i forløbet er åbent for alle virksomheder. 5 virksomheder udvælges til 1:1 samarbejde og at deltage i innovationsdage med hospitalskøkkenet. 

Er du efter webinaret blevet interesseret i det videre sundhedsinnovationsforløb, så kan du se mere og tilmelde dig hele forløbet her: Sundhedsinnovation 

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833

Webinar: Mad til patienter og klinisk ernæring – hvordan kan du som fødevarevirksomhed bidrage?
Webinar: Mad til patienter og klinisk ernæring – hvordan kan du som fødevarevirksomhed bidrage?