ONLINE FOOD MEET UP: Plantebaserede Produkter - Muligheder og Udfordringer
Information
- Sted:
- TEAMS - Online - et link bliver sendt ud før eventen., TEAMS
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 07. december 2020 kl. 09:30
- Til:
- 07. december 2020 kl. 12:00
Deltag i det sidste Food Meet Up og bliver klogere på plantebaserede produkter - hvilke muligheder og hvilke udfordringer der er? Eventen er i tråd med de seneste arrangementer i Danish Food Innovation om innovative og plantebaserede fødevarer. Vi sætter fokus på produktudvikling med indlæg fra Københavns Universitet, hvor vi ser på psykologien i vores fødevarevalg, og præsentation af et EU projekt med fokus på udvikling af plantebaserede produkter med højt indhold af proteiner. Planteslagterne ApS og Teknologisk Institut præsenterer deres udviklingsprojekt og Pure Dansk ApS er en start-up, som vil fremme dyrkning af gamle danske bælgfrugter. Det foreløbige program er:
09:15-09:30
Online networking
09:30-09:40
Velkomst
v/Susanne Baden Jørgensen, Senior International Manager, Food & Bio Cluster Denmark - Danish Food Innovation
09:40-10:00
Plantebaserede produkter – muligheder og udfordringer i produktudvikling med udgangspunkt i forbrugerne
v/Michael Bom Frøst, Lektor, Københavns Universitet
10:00-11:00
Planteslagterne - gør det nemt at spise mere grønt
v/Emil Andersen, Planteslagterne ApS
Produktudvikling af plantebaserede produkter
v/Kasper Stranddorf & Jacopo Valeri, Teknologisk Institut
Hvordan kan vi udvikle plantebaserede produkter med den rette smag, kvalitet og holdbarhed. Teknologisk Institut tager os med i produktudviklings-processen, hvor de bl.a. hjælper Planteslagterne med at udvikle og teste nye koncepter indenfor plantebaserede produkter.
11:00-11.30
Præsentation af Protein2Food and SmartProtein – EU projekter under H2020 – med fokus på udvikling af plantebaserede fødevarer med højt proteinindhold
v/Iben Lykke Petersen, Adjunkt, Københavns Universitet
11:30-11:45
Danske Bælgfrugter: Fra foder til føde - tilbage til de gamle kendinge og nye bælgfrugter dyrket på de danske marker
v/Malene og Astrid Søgaard, Stiftere og Medejere, Pure Dansk ApS
11:45-12:00
Spørgsmål, diskussion, og afslutning