ONLINE FOOD MEET UP: Plantebaserede Produkter - Muligheder og Udfordringer

Information

Sted:
TEAMS - Online - et link bliver sendt ud før eventen., TEAMS
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
07. december 2020 kl. 09:30
Til:
07. december 2020 kl. 12:00
På det sidste FOOD MEET UP sætter vi fokus på plantebaserede produkter og produktudvikling. Klik på fra hjemmekontoret og hør om muligheder og udfordringer fra Københavns Universitet, et EU-projekt, og et samarbejdsprojekt: Planteslagterne ApS og Teknologisk Institut. Slutteligt tager vi et skridt tilbage i værdikæden til råvarerne, hvor Pure Dansk ApS inspirerer til brug af gamle danske bælgfrugter.

Deltag i det sidste Food Meet Up og bliver klogere på plantebaserede produkter - hvilke muligheder og hvilke udfordringer der er? Eventen er i tråd med de seneste arrangementer i Danish Food Innovation om innovative og plantebaserede fødevarer. Vi sætter fokus på produktudvikling med indlæg fra Københavns Universitet, hvor vi ser på psykologien i vores fødevarevalg, og præsentation af et EU projekt med fokus på udvikling af plantebaserede produkter med højt indhold af proteiner. Planteslagterne ApS og Teknologisk Institut præsenterer deres udviklingsprojekt og Pure Dansk ApS er en start-up, som vil fremme dyrkning af gamle danske bælgfrugter. Det foreløbige program er:

09:15-09:30    

Online networking


09:30-09:40   

Velkomst

v/Susanne Baden Jørgensen, Senior International Manager, Food & Bio Cluster Denmark -  Danish Food Innovation

 

09:40-10:00

Plantebaserede produkter – muligheder og udfordringer i produktudvikling med udgangspunkt i forbrugerne

v/Michael Bom Frøst, Lektor, Københavns Universitet

 

10:00-11:00   

Planteslagterne - gør det nemt at spise mere grønt 

v/Emil Andersen, Planteslagterne ApS


Produktudvikling af plantebaserede produkter 

v/Kasper Stranddorf & Jacopo Valeri, Teknologisk Institut 

Hvordan kan vi udvikle plantebaserede produkter med den rette smag, kvalitet og holdbarhed. Teknologisk Institut tager os med i produktudviklings-processen, hvor de bl.a. hjælper Planteslagterne med at udvikle og teste nye koncepter indenfor plantebaserede produkter.  

 

11:00-11.30   

Præsentation af Protein2Food and SmartProtein – EU projekter under H2020 – med fokus på udvikling af plantebaserede fødevarer med højt proteinindhold

v/Iben Lykke Petersen, Adjunkt, Københavns Universitet                  

 

11:30-11:45   

Danske Bælgfrugter: Fra foder til føde - tilbage til de gamle kendinge og nye bælgfrugter dyrket på de danske marker

v/Malene og Astrid Søgaard, Stiftere og Medejere, Pure Dansk ApS

 

11:45-12:00

Spørgsmål, diskussion, og afslutning

Kontakt

Susanne Baden Jørgensen*

sbj@foodbiocluster.dk

+4525210812

ONLINE FOOD MEET UP: Plantebaserede Produkter - Muligheder og Udfordringer
ONLINE FOOD MEET UP: Plantebaserede Produkter - Muligheder og Udfordringer