Digitalt: Nye produkter med bælgplanter – udfordringer og muligheder

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
27. januar 2021 kl. 13:00
Til:
27. januar 2021 kl. 14:00
Karen Hamann vil dele nogle af resultaterne fra TRUE Projektet med eksempler fra både Danmark og andre lande.

Bælgfrugter er kendt for det høje næringsindhold og den gode proteinsammensætning. Der har gennem flere år været en stigende efterspørgsel efter nye, sunde og spændendende produkter som indeholder planteproteiner. Derfor har bla. EU medvirket til projekter omkring produktudvikling og testmarkedsføring af nye produkter (fødevarer og drikkevarer) med bælgplanter.

Karen Hamann vil dele nogle af resultaterne fra TRUE Projektet med eksempler fra både Danmark og andre lande. Hvilke nye produkter er der udviklet i projektet – udfordringer og muligheder. Hvor langt er de kommet i forhold til markedsintroduktion, og forklaringen på den aktuelle status.

Om: Karen Hamann er direktør for IFAU (Instituttet for Fødevarestudier & Agroindustriel Udvikling). IFAU udfører analyser af markeder, værdikæder og udviklingsmuligheder for landbrugs- og fødevaresektoren. IFAU samarbejder med danske og udenlandske aktører og deltager i danske og EU finansierede projekter.


Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Helle Friis

hvf@foodbiocluster.dk

+4527736040

Digitalt: Nye produkter med bælgplanter – udfordringer og muligheder
Digitalt: Nye produkter med bælgplanter – udfordringer og muligheder