Ændrede madvaner under Covid-19

Information

Sted:
Digitalt
Sprog:
Engelsk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
03. december 2020 kl. 10:00
Til:
03. december 2020 kl. 11:00
Med udgangspunkt i en sample af mere end 1200 repræsentative danske forbrugere giver Jeremy Millard fra Teknologisk Institut en indsigt i hvilke elementer af danskernes madvaner, der har ændret sig. Som fødevarevirksomhed får du dermed mulighed for at reagere på de nye trends.

Vil du vide mere om, hvordan danskernes madvaner har ændret sig som følge af corona?

Teknologisk Institut har undersøgt, hvordan corona har ændret danskernes madvaner. Denne nye viden, stilles til rådighed i dette webinar. Webinaret kommer ind på, hvordan disse skiller sig ud fra andre europæiske lande. Undersøgelsen er gennemført af Internationalt Center på Teknologisk Institut ved brug af en sample af mere end 1200 repræsentative danske forbrugere. Jeremy Millard,  Teknologisk Institut giver en indsigt i, hvilke elementer af danskernes madvaner, der har ændret sig, så du som fødevarevirksomhed har mulighed for at reagere på dette.  

Program:

  • Introduktion til undersøgelsen
  • Hovedkonklusioner og indsigter – danskernes madvaner som følge af corona
  • Muligheder for danske fødevarevirksomheder på baggrund af undersøgelsen

Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Ændrede madvaner under Covid-19
Ændrede madvaner under Covid-19