ONLINE Workshop: Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren
Information
- Sted:
- Online via Teams
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 06. oktober 2020 kl. 10:00
- Til:
- 06. oktober 2020 kl. 12:00
Bedre køkkenprocent gennem bedre udnyttelse af råvaren!
Er bæredygtighed bare en klods om benet? Eller kan man både spare penge og gøre en bæredygtig indsats uden at bruge mere tid i køkkenet?
Svaret er JA til det sidste. Og du kan gøre det efter.
Marco Hultmann, tidl. køkkenchef på Biomio Organic Bistro i Kbh har i de sidste år skabt en bæredygtig produktion med rigtig gode resultater. Foreningen REFOOD mærket har sammen med daværende ejer af bistroen, Rune Friberg, samlet erfaringerne i bogen "Retake Your Food Waste", der er blevet en succesfuld kickstarter og værktøjshåndbog for andre i branchen med tanker om bæredygtig drift i storkøkkener.
REFOOD mærket inviterer dig til en workshop med Marco og Rune den 6. oktober 2020 kl. 10-12, hvor du også kan møde fødevareproducenter, der leverer produkter og løsninger, som også understøtter et bæredygtigt storkøkken.
Det er ONLINe, det er GRATIS og tilmelding er efter først til mølle princippet.
Er du vanvittig nysgerrig, kan du købe eller downloade bogen gratis. Download den HER.
Program:
10:00 Velkommen til mødet! Hvorfor og hvordan startede det? v. Klaus Jørgensen, Landbrug og Fødevarer
10:10 Bæredygtighed i restauranter handler om visioner, Rune Friberg, iværksætter og tidligere ejer af Biomio Organic Bistro
10:15 Køkkenchefens udfordring med løg…
v. Marco Hultmann, tidl. Køkkenchef på Biomio
10:25 Hvert køkkens største problemstilling hvad angår spild og køkkenprocent
10:30 Marco: Hey, sådan gjorde vi så på Biomio
10:40 Hvad gør I nu? – Løsning individuelt
11:10 Diskussion af jeres løsninger i plenum
11:30 Afrunding
Herefter en vil en række fødevareproducenter, der upstreamer eller kommer med gennemtænkte koncepter til storkøkkener introducere deres koncepter.
12:00 Tak for i dag
(Der tages forbehold for forandringer i programmet)
Målgruppe: Ansvarlige for storkøkkener
Det tekniske: Mødet bliver afviklet via Teams. Deltagerne modtager link dagen før. (NB: Vi anbefaler en god internetforbindelse for at få det største udbytte af deltagelse).