ONLINE Workshop: Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren

Information

Sted:
Online via Teams
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
06. oktober 2020 kl. 10:00
Til:
06. oktober 2020 kl. 12:00
Her kan du se kokken Marco vise virkelighedens måder at gå imod madspild og højne køkkenprocenten - blot ved at udnytte hele råvaren. Og du kommer også ind på dine egne problemstillinger og løsningsforslag!

Bedre køkkenprocent gennem bedre udnyttelse af råvaren!

Er bæredygtighed bare en klods om benet? Eller kan man både spare penge og gøre en bæredygtig indsats uden at bruge mere tid i køkkenet?

Svaret er JA til det sidste. Og du kan gøre det efter. 

Marco Hultmann, tidl. køkkenchef på Biomio Organic Bistro i Kbh har i de sidste år skabt en bæredygtig produktion med rigtig gode resultater. Foreningen REFOOD mærket har sammen med daværende ejer af bistroen, Rune Friberg, samlet erfaringerne i bogen "Retake Your Food Waste", der er blevet en succesfuld kickstarter og værktøjshåndbog for andre i branchen med tanker om bæredygtig drift i storkøkkener.  

REFOOD mærket inviterer dig til en workshop med Marco og Rune den 6. oktober 2020 kl. 10-12, hvor du også kan møde fødevareproducenter, der leverer produkter og løsninger, som også understøtter et bæredygtigt storkøkken. 

Det er ONLINe, det er GRATIS og tilmelding er efter først til mølle princippet.

Er du vanvittig nysgerrig, kan du købe eller downloade bogen gratis. Download den HER.

Program:

10:00    Velkommen til mødet! Hvorfor og hvordan startede det? v. Klaus Jørgensen, Landbrug og Fødevarer

10:10    Bæredygtighed i restauranter handler om visioner, Rune Friberg, iværksætter og tidligere ejer af Biomio Organic Bistro 

10:15    Køkkenchefens udfordring med løg…
             v. Marco Hultmann, tidl. Køkkenchef på Biomio            

10:25   Hvert køkkens største problemstilling hvad angår spild og køkkenprocent

10:30   Marco: Hey, sådan gjorde vi så på Biomio

10:40   Hvad gør I nu? – Løsning individuelt

11:10   Diskussion af jeres løsninger i plenum

11:30   Afrunding

Herefter en vil en række fødevareproducenter, der upstreamer eller kommer med gennemtænkte koncepter til storkøkkener introducere deres koncepter. 

12:00   Tak for i dag

(Der tages forbehold for forandringer i programmet)

Målgruppe: Ansvarlige for storkøkkener

Det tekniske: Mødet bliver afviklet via Teams. Deltagerne modtager link dagen før. (NB: Vi anbefaler en god internetforbindelse for at få det største udbytte af deltagelse).

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

ONLINE Workshop: Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren
ONLINE Workshop: Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren