FFBI: Produktudviklingskursus ved Teknologisk institut

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
26. november 2020 kl. 09:00
Til:
26. november 2020 kl. 12:00
På produktudviklingskurset for Future Food & Bioresource Innovation giver vi et fyldestgørende indblik i produktudviklingsprocessen og emner som holdbarhed, mikrobiologi, næringsdeklaration som du skal være opmærksom på i processen.

På produktudviklingskurset for støttede virksomheder i Future Food & Bioresoruce Innovation (FFBI) giver vi en appetitvækker ind i produktudviklingsprocessens vigtigste trin. Du får dermed inspiration til, hvordan du kan optimere dit udviklingsarbejde. Få bl.a. indsigt i de analyse-værktøjer, der kan hjælpe dig under produktudviklingen, således du opnår den rette produkt- og emballagekvalitet, et korrekt mærket produkt samt øget sandsynlighed for en succesfuld produktlancering.

Kom i mål med din produktudvikling med viden fra disse indlæg:

  • Produktudvikling i praksis
  • Forbrugertest
  • Holdbarhed
  • Fødevaresikkerhed og mærkning
  • Kan min idé mon patenteres? Eller er den patenteret af andre?

Alle indlægsholdere er fra Teknologisk Institut.

Tid og sted

Den 26. november 2020 kl. 9-12 online via Teams. Link fremsendes ved tilmelding.

Kurset er kun for virksomheder med tilknytning til Future Food & Bioresource Innovation.

Kontakt: Kathrine Lykke Kirk, klk@foodbiocluster.dk +45 25341833

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833

FFBI: Produktudviklingskursus ved Teknologisk institut
FFBI: Produktudviklingskursus ved Teknologisk institut