FFBI: Produktudviklingskursus ved Teknologisk institut
Information
- Sted:
- Online
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 26. november 2020 kl. 09:00
- Til:
- 26. november 2020 kl. 12:00
På produktudviklingskurset for støttede virksomheder i Future Food & Bioresoruce Innovation (FFBI) giver vi en appetitvækker ind i produktudviklingsprocessens vigtigste trin. Du får dermed inspiration til, hvordan du kan optimere dit udviklingsarbejde. Få bl.a. indsigt i de analyse-værktøjer, der kan hjælpe dig under produktudviklingen, således du opnår den rette produkt- og emballagekvalitet, et korrekt mærket produkt samt øget sandsynlighed for en succesfuld produktlancering.
Kom i mål med din produktudvikling med viden fra disse indlæg:
- Produktudvikling i praksis
- Forbrugertest
- Holdbarhed
- Fødevaresikkerhed og mærkning
- Kan min idé mon patenteres? Eller er den patenteret af andre?
Alle indlægsholdere er fra Teknologisk Institut.
Tid og sted
Den 26. november 2020 kl. 9-12 online via Teams. Link fremsendes ved tilmelding.
Kurset er kun for virksomheder med tilknytning til Future Food & Bioresource Innovation.
Kontakt: Kathrine Lykke Kirk, klk@foodbiocluster.dk +45 25341833