Netværksgruppe: Forretningsgørelse af Fødevarespild
Information
- Sted:
- Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 28. oktober 2020 kl. 10:00
- Til:
- 28. oktober 2020 kl. 15:00
Dagsorden for netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi & implementering samt forretningsgørelse hos Jespers Torvekøkken den 28/10 kl. 10-14.30
10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation og sidste nyt fra deltagerne i netværksgruppen – bordet rundt
10.30: Om Jespers Torvekøkken, arbejdet med fødevarespild og hvordan der købes ind ved Kristina Steenfeldt Madsen, Jespers Torvekøkken
11.30: Rundvisning ved Kristina Steenfeldt Madsen, Jespers Torvekøkken
12.15: Frokost og netværk
13.00: Bæredygtighed - af egen eller kollektiv interesse? ved Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet
13.45: Hvordan dokumenteres bæredygtighed - forskellige tilgange ved Johanne Sønderlund Birn
14.15: Afrunding og inputs til næste netværksgruppemøde
14.30: Tak for i dag og på gensyn