Netværksgruppe: Forretningsgørelse af Fødevarespild

Information

Sted:
Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
28. oktober 2020 kl. 10:00
Til:
28. oktober 2020 kl. 15:00
Dagsorden for netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi & implementering samt forretningsgørelse hos Jespers Torvekøkken onsdag den 12/8 kl. 10-14.30

Dagsorden for netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi & implementering samt forretningsgørelse hos Jespers Torvekøkken den 28/10 kl. 10-14.30


10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation og sidste nyt fra deltagerne i netværksgruppen – bordet rundt

10.30: Om Jespers Torvekøkken, arbejdet med fødevarespild og hvordan der købes ind ved Kristina Steenfeldt Madsen, Jespers Torvekøkken

11.30: Rundvisning ved Kristina Steenfeldt Madsen, Jespers Torvekøkken

12.15: Frokost og netværk

13.00: Bæredygtighed - af egen eller kollektiv interesse? ved Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

13.45: Hvordan dokumenteres bæredygtighed - forskellige tilgange ved Johanne Sønderlund Birn

14.15: Afrunding og inputs til næste netværksgruppemøde

14.30: Tak for i dag og på gensyn

 

TILMELD DIG HER

Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Netværksgruppe: Forretningsgørelse af Fødevarespild
Netværksgruppe: Forretningsgørelse af Fødevarespild