Dynamikker i offentlige udbud

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
25. august 2020 kl. 09:00
Til:
25. august 2020 kl. 11:00
Passer dit produkt til din målgruppe? Skiller det sig ud fra andre produkter på (e-) markedet? Er du sikker på, at andre forstår det?

Hvordan gør man sig relevant som mindre fødevareleverandør, hvis man ønsker at sælge til hospitaler eller storkøkkener i det offentlige? 

Det er omdrejningspunktet for diskussionen, når vi har et uformelt, to-timers online møde om offentlige udbud. Her har vi fokus på dynamikkerne i de offentlige udbud og de muligheder og faldgruber, der er i landskabet for mindre fødevareproducenter.

Til mødet har vi inviteret en strategisk indkøber fra Region Hovedstaden, en virksomhed, der har prøvet det på egen krop og en ekspert fra en interesseorganisation.  

Målgruppe:

Virksomheder, der ønsker at sælge til storkøkkener eller sygehuse i det offentlige, eller allerede gør det. 

Formål: 

At klæde virksomhederne på til at forstå dynamikkerne i deres vej til det offentlige eller ønsker at blive klogere på, hvordan man kan gøre sig yderligere relevant. 

Program:

9.00     Velkomst v/ moderator Heidi Høy Dyrholm, Food & Bio Cluster Denmark,

9.05     Hver deltager introducerer sig selv på 1 minut

9.15     Torben Christiansen, strategisk indkøber i Region Hovedstaden introducerer principperne for offentligt udbud til sygehusvæsnet og regionalt ejede storkøkkener og besvarer deltagernes spørgsmål

10.00    Mads Illum Hansen, Markedschef FødevarerDanmark, informerer om, hvordan logikken bag offentlige udbud og- aftalerne er, og Michael Gertz direktør og ejer BF-OKS fortæller kort om egne erfaringer.

10.45   Fælles diskussion

Moderator: Heidi Høy Dyrholm, Food & Bio Cluster Denmark

Bemærk: Vi modtager meget gerne spørgsmål på forhånd. Send dem til hhd@foodbiocluster.dk.

 


Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Dynamikker i offentlige udbud
Dynamikker i offentlige udbud