Food Meet Up: Vær forberedt til "næste krise"!
Information
- Sted:
- NOVI Science Park, Niels Jernes Vej 10, Aalborg Øst
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 18. august 2020 kl. 13:00
- Til:
- 18. august 2020 kl. 16:00
Corona og pandemi betyder krise og konkurs for nogle, men for andre er innovation, kreativitet og omstillingsparathed nøgleordene.
Danish Food Innovation stiller skarpt på mulighederne og omstillingsparatheden, når en krise rammer. Der er mange spørgsmål - hvordan tænker man ud af boksen i en krisesituation? Skal der udvikles en ny forretningsmodel? Skal vi omstille med innovation og bæredygtighed? Hvad med den grønne omstilling?
Vi har fundet 3 forskellige vinkler og indlægsholder, så vi kan stille skarp på emnet og forbinde viden med erfaringer fra erhvervslivet.
Kom og deltag i det spændende arrangement – det er ganske gratis!
PROGRAM
12:30-13:00
Registrering
13:00-13:15
Velkomst og introduktion v/Eva Nautrup og Susanne Baden Jørgensen, Food & Bio Cluster Denmark
13:15-13:45
Fra restaurant til hjemmevask v/Sarah Kruse, medejer Kruse Vask
Kruse Vask er et familieejet industrivaskeri, der før Covid-19 havde restauranter som primære kunder og hvad gør man så, når alle lukker ned? Hør bl.a. om en hurtig omstilling, hvor man skiftede fokus, og gjorde den private kunde til den primære kunde.
13:45-14:15
Lokale fødevarer efter corona v/Jesper Zeihlund, direktør Nationalt Center for Lokale Fødevarer
Fra ”nice to have” til ”need to have” er titlen på en ny bog fra NCLF om de lokale fødevarer, og hvilken ny betydning de har fået efter corona. Hvordan kan vi handle ud fra den nye virkelighed, lære af den og bedst udnytte de nye muligheder, som er opstået?
14:15-14:30
Pause og netværk
14:30-15:30
Når kriser er potentiale for organisatoriske kapacitetsopbygning v/Anja Overgaard Thomassen, cand.merc. i international virksomhedsøkonomi og lektor i organisatorisk læring, Aalborg Universitet.
Aalborg Universitet kommer med bud på, hvordan man kan omstille sig, og hvordan man kan blive bedre forberedt til krisesituationer.
15:30-15:45
Refleksion og diskussion - ”Er din virksomhed parat til næste krise?
15:45-16:00
Afslutning.