Netværksgruppe: Forretningsgørelse af Fødevarespild

Information

Sted:
Digitalt
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
11. juni 2020 kl. 10:00
Til:
11. juni 2020 kl. 13:00
Danish Food Innovation samler 10-15 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse. Netværket mødes hos henholdsvis EasyFood, Alfred & Katrines Tomater, Plus Pack og Jespers Torvekøkken. Under Corona-krisen afvikles netværksgruppemøderne dog digitalt.

Danish Food Innovation samler 10-15 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse. Netværket mødes hos henholdsvis EasyFood, Alfred & Katrines Tomater, Plus Pack og Jespers Torvekøkken. Under Corona-krisen afvikles netværksgruppemøderne dog digitalt.

Hvor og hvornår:

Torsdag den 11. juni 2020 fra 10.00 – 13.00 afvikles digitalt.

Onsdag den 12. august 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

Hvis du vil vide mere om netværket, så kontakt Kathrine Stage på kvs@agropark.dk.

Agenda for det digitale møde den 11 juni:

10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation og sidste nyt fra deltagerne i netværksgruppen – bordet rundt

10.30: Co-creation som driver for forretningsudvikling ved Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn

11.00: Bæredygtigt samarbejde – match din samarbejdspartner ved Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

11.30: Pause

11.45: Klimavenlig emballage ved Peter Sommer, Teknologisk Institut

12.15: Bæredygtighed - hjertet i alt det vi gør ved Maria Møllegård Schmidt, Plus Pack

13.00: Tak for i dag og på gensyn den 12/8-20 hos Jespers Torvekøkken

Kontakt

Anna Grethe Jacobsen

agj@foodbiocluster.dk

+4524880109