Vidensbrunch: plantebaserede fødevarer til globale forbrugere
Information
- Sted:
- Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 27. august 2020 kl. 09:30
- Til:
- 27. august 2020 kl. 13:00
Vidensbrunch er et nyt Danish Food Innovation koncept, som vi glæder os til at præsentere for jer den 27. august.
Til en vidensbrunch deles resultater fra en ny analyse, leveret af en af innovationsnetværkets videnspartnere. Hertil vil der være oplæg fra to spændende virksomheder. Til denne vidensbrunch er det Teknologisk Institut, som vil dele ud af deres viden.
Program
09.30: Velkomst og kaffe
10.00: Teknologisk Institut, Dorte Petersen, Seniorkonsulent
Få et unikt billede af de danske forbrugers behov indenfor plantebaserede fødevarer samt konkrete anbefalinger til udvikling- og investeringsområder.
11.00: LikeMeat Nordic, Toke Fonsbøl, Founder and CEO,
Like Meat har gennem hele deres udvikling brugt forbrugernes feedback til at tilpasse deres produkter, så de passer til deres behov. Hør om deres rejse gennem den plantebaserede verden samt udviklingen af deres virksomhed og produkter.
11.45: Dryk, Brian Sundstrup, Director of sales
Dryk har udviklet et bredt sortiment af plantedrikke, som leveres direkte til danske forbrugere via abonnementsordninger og på eksportmarkeder. Hør om Dryks vej til markedet som et nyt brand, og hvordan den direkte kontakt til forbrugerne skaber mulighed for dialog om ønsker til smage og sortimentsudvikling.
12.30: Netværk
13.00: Tak for i dag!
Vi vil tage alle forholdsregler til arrangementet, og derfor er der også et max på 25 virksomhedsdeltagere, således at der er muligt at holde god afstand.
For spørgsmål, kontakt Helle Friis på hvf@foodbiocluster.dk