Netværksgruppe: Forretningsgørelse af fødevarespild
Information
- Sted:
- Afholdes digitalt, Afholdes digitalt
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 23. april 2020 kl. 10:00
- Til:
- 23. april 2020 kl. 13:00
**For English see below**
Bemærk første møde d 23/4 er ændret til digitalt møde
Fokus: Strategi, implementering og forretningsgørelse
Danish Food Innovation samler 12 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse. Netværket mødes hos henholdsvis Alfred & Katrines Tomater, Plus Pack og Jespers Torvekøkken. Netværksgruppen afvikles på engelsk.
Hvor og hvornår:
Torsdag den 23. april 2020 fra 10.00 – 13.00 - Afholdes digitalt via Microsoft Teams
Torsdag den 11. juni 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Plus Pack, Energivej 40, 5260 Odense S
Onsdag den 12. august 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg
Agenda for digitalt møde den 23. april
10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation og sidste nyt fra deltagerne i netværksgruppen – bordet rundt
10.30: Vækst vs. Bæredygtig – De 4 forskellige veje ved Kristin B. Munksgaard , Syddansk Universitet
11.00: Mindre Madspild og mere Genanvendelse ved Lars Brødsgaard, Daka Denmark & Refood mærket
11.30: Pause
11.45: De Meningsfulde Handlinger ved Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn
12.15: Om Alfred & Katrines Tomater, arbejdet med fødevarespild og hvordan der sælges og købes ind ved Claus Duedal Jakobsen, Alfred & Katrines Tomater
13:00 Tak for i dag og på gensyn den 12/6-20 hos Plus Pack.
_____________________________________________
Networking group: Food waste
Notice the meeting on 23 th of april is chabged to digital meeting
Focus: strategy, implementation and commercialisation
In this network group, Danish Food Innovation gathers 12 food producers and suppliers to discuss and share knowledge on food waste focusing on strategy, implementation and business creation. The network meets four times on the following locations: Alfred & Katrine’s Tomatoes, Plus Pack and Jespers Peat Kitchen. The network group is run in English.
When and Where:
Thursday 23th of April 2020 from 10.00 to 15.00 Digital meeting by Microsoft Teams
Thursday 11th of June 2020 from 10.00 to 15.00 at Plus Pack, Energivej 40, 5260 Odense S
Wednesday 12th of August 2020 from 10.00 to 15.00 at Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg
Agenda for the DIgital meeting on 23. April:
10.00: Welcome by Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation and updates from all participants
10.30: Growth versus sustainability – the 4 different paths by Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet
11.00: Less Foodwaste and more recycling by Lars Brødsgaard, Daka Denmark & Refood mærket
11.30: Break
11.45: The meaningful actions by Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn
12.15: About Alfred & Katrines Tomater, working with food waste, sales and procurement by Claus Duedal Jakobsen, Alfred & Katrines Tomate
13.00: End of the day and see you next time on 12/6-20 at Plus Pack