Netværksgruppe: Forretningsgørelse af fødevarespild

Information

Sted:
Afholdes digitalt, Afholdes digitalt
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
23. april 2020 kl. 10:00
Til:
23. april 2020 kl. 13:00
...

**For English see below**

Bemærk første møde d 23/4 er ændret til digitalt møde 

Fokus: Strategi, implementering og forretningsgørelse

Danish Food Innovation samler 12 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse. Netværket mødes hos henholdsvis Alfred & Katrines Tomater, Plus Pack og Jespers Torvekøkken. Netværksgruppen afvikles på engelsk.

Hvor og hvornår:

Torsdag den 23. april 2020 fra 10.00 – 13.00 - Afholdes digitalt via Microsoft Teams

Torsdag den 11. juni 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Plus Pack, Energivej 40, 5260 Odense S

Onsdag den 12. august 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

 

Agenda for digitalt møde den 23. april

10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation og sidste nyt fra deltagerne i netværksgruppen – bordet rundt

10.30: Vækst vs. Bæredygtig – De 4 forskellige veje ved Kristin B. Munksgaard , Syddansk Universitet

11.00: Mindre Madspild og mere Genanvendelse ved Lars Brødsgaard, Daka Denmark & Refood mærket

11.30: Pause 

11.45: De Meningsfulde Handlinger ved Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn

12.15: Om Alfred & Katrines Tomater, arbejdet med fødevarespild og hvordan der sælges og købes ind ved Claus Duedal Jakobsen, Alfred & Katrines Tomater

13:00 Tak for i dag og på gensyn den 12/6-20 hos Plus Pack.


_____________________________________________

Networking group: Food waste 

Notice the meeting on 23 th of april is chabged to digital meeting

Focus: strategy, implementation and commercialisation

In this network group, Danish Food Innovation gathers 12 food producers and suppliers to discuss and share knowledge on food waste focusing on strategy, implementation and business creation. The network meets four times on the following locations: Alfred & Katrine’s Tomatoes, Plus Pack and Jespers Peat Kitchen. The network group is run in English.

 

When and Where:

Thursday 23th of April 2020 from 10.00 to 15.00 Digital meeting by Microsoft Teams 

Thursday 11th of June 2020 from 10.00 to 15.00 at Plus Pack, Energivej 40, 5260 Odense S

Wednesday 12th of August 2020 from 10.00 to 15.00 at Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

 

Agenda for the DIgital meeting on 23. April:

10.00: Welcome by Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation and updates from all participants

10.30: Growth versus sustainability – the 4 different paths by Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

11.00: Less Foodwaste and more recycling by Lars Brødsgaard, Daka Denmark & Refood mærket

11.30: Break

11.45: The meaningful actions by Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn

12.15: About Alfred & Katrines Tomater, working with food waste, sales and procurement by Claus Duedal Jakobsen, Alfred & Katrines Tomate

13.00: End of the day and see you next time on 12/6-20 at Plus Pack


Kontakt

Anna Grethe Jacobsen

agj@foodbiocluster.dk

+4524880109