FOOD MEET UP: Banebrydende digitale løsninger og Internet of Beer til danske mikrobryggerier
Information
- Sted:
- Pakhuset Braunstein ved Bryghuset Braunstein, Carlsensvej 5, 4600 Køge, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 17. november 2020 kl. 14:30
- Til:
- 17. november 2020 kl. 19:00
Industrialisering 4.0 er et hot emne og har den en plads i mikrobryggerier? Kan de nyeste teknologier og digitaliseringen optimere ølproduktionen? Kan man blive klogere og mere effektiv i sine processer? Kan den radikalt ændre mikrobryggeribranchen og gør branchen mere konkurrencedygtig? Vi har sat eksperter fra DTU Bryghus og Force Technology og virksomheder i stævne på Braunstein Micro Brewery & Distillery for at gøre os alle klogere. Grundet Corona-situationen er netværksdelen aflyst, men vi slutter vi af med en lille overraskelse.
14:30-15:00
Registrering
15:00-15:10
Velkomst Danish Food Innovation, Susanne Baden Jørgensen, Senior International Business Manager og DigitalLead,Jens Nedergaard, Partnership Manager
15:10-15:40
”Looking at the potential for tailoring the flavour of your beer with non-conventional yeasts ” v/DTU Bryghus,Timothy John Hobley, Lektor
15:40-16:10
”Digitalisering med Internet-of-Things – hvordan kommer man i gang?”,
v/FORCE Technology /Anders Mynster, Senior IoT Specialist
16:10-16:20
Pause
16:20-17:20
Virksomhedscases:
Præsentation af Bryghuset Braunstein, v/Michael Braunstein Poulsen
"Analytical instruments and IoT for the craft beer industry" v/BIRAnalyzer ApS,
Petros Venetopoulos, CEO, Co-founder og Mads Andersen, CTO, Co-founder
“Recipe optimization and process control in breweries with inline analyzer - SIBA”,
v/Specshell ApS, Christian Nybo Petersen, Head of Business Unit og Aitor Lekuona, Application Engineer - Brewing and Fermentation
17:20-17:30
“Fra mask til lækre fødevarer”, v/Circular Food Technology (CFT), Film vises.
17:30
Afslutning og en lille overraskelse!