FOOD MEET UP: Banebrydende digitale løsninger og Internet of Beer til danske mikrobryggerier

Information

Sted:
Pakhuset Braunstein ved Bryghuset Braunstein, Carlsensvej 5, 4600 Køge, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
17. november 2020 kl. 14:30
Til:
17. november 2020 kl. 19:00
Industrialisering 4.0 er et hot emne - har den en plads i mikrobryggerier? Kan de nyeste teknologier og digitaliseringen optimere ølproduktionen? Kan den radikalt ændre mikrobryggeribranchen og gør branchen mere konkurrencedygtig?

Industrialisering 4.0 er et hot emne og har den en plads i mikrobryggerier? Kan de nyeste teknologier og digitaliseringen optimere ølproduktionen? Kan man blive klogere og mere effektiv i sine processer? Kan den radikalt ændre mikrobryggeribranchen og gør branchen mere konkurrencedygtig? Vi har sat eksperter fra DTU Bryghus og Force Technology og virksomheder i stævne på Braunstein Micro Brewery & Distillery for at gøre os alle klogere. Grundet Corona-situationen er netværksdelen aflyst, men vi slutter vi af med en lille overraskelse.

14:30-15:00
Registrering

15:00-15:10
Velkomst Danish Food Innovation, Susanne Baden Jørgensen, Senior International Business Manager og DigitalLead,Jens Nedergaard, Partnership Manager

15:10-15:40
”Looking at the potential for tailoring the flavour of your beer with non-conventional yeasts ” v/DTU Bryghus,Timothy John Hobley, Lektor 

15:40-16:10
”Digitalisering med Internet-of-Things – hvordan kommer man i gang?”, 
v/FORCE Technology /Anders Mynster, Senior IoT Specialist

16:10-16:20
Pause

16:20-17:20
Virksomhedscases:

Præsentation af Bryghuset Braunstein, v/Michael Braunstein Poulsen

"Analytical instruments and IoT for the craft beer industry" v/BIRAnalyzer ApS,
Petros Venetopoulos, CEO, Co-founder og Mads Andersen, CTO, Co-founder

“Recipe optimization and process control in breweries with inline analyzer - SIBA”,
v/Specshell ApS, Christian Nybo Petersen, Head of Business Unit og Aitor Lekuona, Application Engineer - Brewing and Fermentation                      

17:20-17:30
“Fra mask til lækre fødevarer”, v/Circular Food Technology (CFT), Film vises.

17:30
Afslutning og en lille overraskelse!



Kontakt

Susanne Baden Jørgensen*

sbj@foodbiocluster.dk

+4525210812

FOOD MEET UP: Banebrydende digitale løsninger og Internet of Beer til danske mikrobryggerier