Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren - Workshop 2 (kl. 13.30)

Information

Sted:
Foodexpo - i workshop-området "Nørderiet" i Hal H, Messecenter Herning, MCH Messecenter Herning
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
15. september 2020 kl. 13:30
Til:
15. september 2020 kl. 14:30
Her kan du se kokken Marco vise virkelighedens måder at gå imod madspild og højne køkkenprocenten - blot ved at udnytte hele råvaren. Her kommer du også ind på dine egne problemstillinger.

Bedre køkkenprocent gennem bedre udnyttelse af råvaren!

Er bæredygtighed bare en klods om benet eller kan man både spare penge og gøre bæredygtigt indsats uden at bruge mere tid i køkkenet?

Svaret er JA. Køkkenchef Marco Hultmann fra BOB Bistro i Kbh. har i de sidste to år skabt en bæredygtig produktion med rigtige gode resultater. Foreningen REFOOD mærket har sammen med Marco & BOB Bistro samlet erfaringerne i bogen ”ReTake Your Foodwaste”, der er blevet succesfuld bæredygtig kickstarter og værktøjshåndbog for andre i branchen.

REFOOD mærket inviterer dig til workshop med Marco på Foodexpo, Herning. Vi afholder to workshops à 45 minutters varighed d. 15. september – og der er plads til 20 pers. pr. workshop. Det er GRATIS og det er først til mølle princippet. Er du vanvittig nysgerrig, kan du købe eller downloade bogen gratis. Download den HER.

Mød også små og store producenter, der allerede har tænkt reduktion af madspild ind i deres produkt - de gør hverdagen lidt lettere for dig.  

 

Program:

WORKSHOP 2 STARTER KL. 13.30

13:30     Køkkenchefens udfordring med løg… v/Marco Hultmann, tidl. kok på BOB Bistro

13:45     Smagsprøver

13:55     Hey, sådan gjorde vi med løg på BOB Bistro!

14:00     Diskussion i plenum - 

              Hvert køkkens største problemstilling hvad angår spild og køkkenprocent 

14:15     Afrunding – tak for i dag

Herefter kan du møde en række producenter, der har tænkt i madspild for dig allerede. 

Målgruppe: Ansvarlige for storkøkkener

Tid og sted: Foodexpo Herning, 15. september kl. 13.30 i workshop-området "Nørderiet" i Hal H

Bemærk: Deltagelse i workshoppen kræver tilmelding. Deltagelse på workshoppen giver IKKE automatisk adgang til Foodexpo Herning. Læs mere herom på https://www.foodexpo.dk/.


Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren - Workshop 2 (kl. 13.30)
Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren - Workshop 2 (kl. 13.30)