NY DATO OG ONLINE Workshop: Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren
Information
- Sted:
- Online mødeformat
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 05. maj 2020 kl. 10:00
- Til:
- 05. maj 2020 kl. 12:00
Bedre køkkenprocent gennem bedre udnyttelse af råvaren!
Er bæredygtighed bare en klods om benet eller kan man både spare penge og gøre bæredygtigt indsats uden at bruge mere tid i køkkenet?
Svaret er JA. Køkkenchef Marco Hultmann fra BOB Bistro i Kbh. har i de sidste to år skabt en bæredygtig produktion med rigtige gode resultater. Foreningen REFOOD mærket har sammen med Marco & BOB Bistro samlet erfaringerne i bogen ”ReTake Your Foodwaste”, der er blevet succesfuld bæredygtig kickstarter og værktøjshåndbog for andre i branchen.
REFOOD mærket inviterer dig til online workshop med Marco den 5. maj 2020 kl. 10-12. Det er GRATIS og det er først til mølle princippet.
Er du vanvittig nysgerrig, kan du købe eller downloade bogen gratis. Download den HER.
Workshoppen gennemføres som online-workshop.
Program:
10:00 Velkommen til mødet! Hvorfor og hvordan startede det? v. Katrine Storgaard, Daka Refood
10:10 Bæredygtighed på BOB handler om visioner, Rune Friberg, ejer af BOB
10:15 Køkkenchefens udfordring med løg…
v. Marco Hultmann, tidl. Køkkenchef på BOB’s Bistro
10:25 Hvert køkkens største problemstilling hvad angår spild og køkkenprocent
10:30 Marco: Hey, sådan gjorde vi så på Bobs Bistro
10:40 Hvad gør I nu? – Løsning i grupper
11:10 Præsentation af gruppernes løsninger og diskussion i plenum
11:30 Afrunding
12:00 Tak for i dag
(Der tages forbehold for forandringer i programmet)
Målgruppe: Ansvarlige for storkøkkener
Tid og sted: Bemærk: Deltagelse i workshoppen kræver tilmelding.
Praktisk info:
Du vil dagen før modtage en mail med nærmere info om tilkobling til mødet.