NY DATO OG ONLINE Workshop: Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren

Information

Sted:
Online mødeformat
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
05. maj 2020 kl. 10:00
Til:
05. maj 2020 kl. 12:00
Her kan du se kokken Marco vise virkelighedens måder at gå imod madspild og højne køkkenprocenten - blot ved at udnytte hele råvaren. Her kommer du også ind på dine egne problemstillinger.

Bedre køkkenprocent gennem bedre udnyttelse af råvaren!

Er bæredygtighed bare en klods om benet eller kan man både spare penge og gøre bæredygtigt indsats uden at bruge mere tid i køkkenet?

Svaret er JA. Køkkenchef Marco Hultmann fra BOB Bistro i Kbh. har i de sidste to år skabt en bæredygtig produktion med rigtige gode resultater. Foreningen REFOOD mærket har sammen med Marco & BOB Bistro samlet erfaringerne i bogen ”ReTake Your Foodwaste”, der er blevet succesfuld bæredygtig kickstarter og værktøjshåndbog for andre i branchen.

REFOOD mærket inviterer dig til online workshop med Marco den 5. maj 2020 kl. 10-12. Det er GRATIS og det er først til mølle princippet.

Er du vanvittig nysgerrig, kan du købe eller downloade bogen gratis. Download den HER.

Workshoppen gennemføres som online-workshop. 

Program:

10:00    Velkommen til mødet! Hvorfor og hvordan startede det? v. Katrine Storgaard, Daka Refood

10:10    Bæredygtighed på BOB handler om visioner, Rune Friberg, ejer af BOB 

10:15    Køkkenchefens udfordring med løg…
             v. Marco Hultmann, tidl. Køkkenchef på BOB’s Bistro           

10:25   Hvert køkkens største problemstilling hvad angår spild og køkkenprocent

10:30   Marco: Hey, sådan gjorde vi så på Bobs Bistro

10:40   Hvad gør I nu? – Løsning i grupper

11:10   Præsentation af gruppernes løsninger og diskussion i plenum

11:30   Afrunding 

12:00   Tak for i dag

(Der tages forbehold for forandringer i programmet)

Målgruppe: Ansvarlige for storkøkkener

Tid og sted: Bemærk: Deltagelse i workshoppen kræver tilmelding.


Praktisk info: 

Du vil dagen før modtage en mail med nærmere info om tilkobling til mødet. 


Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

NY DATO OG ONLINE Workshop: Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren
NY DATO OG ONLINE Workshop: Bedre køkkenprocent - udnyt råvaren