Food Days Sjælland - Grande Finale Zealand

Information

Sted:
Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
17. december 2019 kl. 09:30
Til:
17. december 2019 kl. 15:30
Studerende har arbejdet på at udvikle løsninger for fem innovative fødevarevirksomheder fra Region Sjælland i konkurrencen Food Days Sjælland

Siden oktober i år har seks grupper skarpe studerende arbejdet på at udvikle løsninger for fem innovative fødevarevirksomheder fra Region Sjælland i konkurrencen Food Days Sjælland, og disse løsningsforslag skal præsenteres på dagen.

Et eksternt panel vil vurdere de fire gruppers præsentationer, og udpege en vindergruppe. 

Dagen finder sted i Zealand, Erhvervsakademi Sjællands hovedbygning i Roskilde tirsdag den 17. december 2019.

PROGRAM 

09.30  Kaffe/te med en formiddagssnack

10.00  Velkommen til Zealand
           v/Torben Würtz, Studieleder, Zealand – Sjællands Erhvervsakademi

10.30  Intro til konkurrencens afsluttende runde 
           v/Heidi Høy Dyrholm

10.35  Afsløring af dagens præmie
10.40  Gruppe Itamae Sushi - I fortæller om deres idé
11.05  Gruppe Itamae Sushi – II fortæller om deres idé
11.30  Gruppe Engvang Frugt fortæller om deres idé

12.00  Frokost

12.30  Gruppe Rapsol fortæller om deres idé
12.55  Gruppe DinnerDeluxe fortæller om deres idé
13.20  Gruppe Brinkholm fortæller om deres idé

13.45  Oplæg: Zealand og samarbejde med erhvervslivet
           v/Anders Torpegaard, Udviklingsleder, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi

14.00  Grand finale: Panelet overrækker prisen til vindergruppen

14.05  Netværk og 1:1 feedback mellem panel og studerende (10 min/gruppe)
15.30  Tak for i dag

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Food Days Sjælland - Grande Finale Zealand
Food Days Sjælland - Grande Finale Zealand