Webinar: Produktudviklingskursus ved Teknologisk institut

Information

Sted:
Webinar
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
18. juni 2020 kl. 10:00
Til:
18. juni 2020 kl. 14:00
På produktudviklingskurset for Future Food & Bioresource Innovation giver vi et fyldestgørende indblik i produktudviklingsprocessens steps og de trends, vi ser p.t.

På produktudviklingskurset for igangværende FFI-projekter samt nye FFBI-projekter giver vi et fyldestgørende indblik i produktudviklingsprocessens steps og de trends, vi ser p.t. Du får dermed inspiration til, hvordan du kan optimere dit udviklingsarbejde. Få bl.a. indsigt i de analyse-værktøjer, der kan hjælpe dig under produktudviklingen, således du opnår den rette produkt- og emballagekvalitet, et korrekt mærket produkt samt øget sandsynlighed for en succesfuld produktlancering.

Kom i mål med din produktudvikling med viden fra disse indlæg:

  • Produktudviklingsprocessen
  • Trends i fødevareindustrien
  • Produktudvikling i praksis
  • Forbrugertest og sensorik
  • Holdbarhed
  • Fødevaresikkerhed og mærkning

Alle indlægsholdere er fra Teknologisk Institut.

Kurset afholdes denne gang som et webinar.

Tilmelding via Teknologisk institut

 

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833

Webinar: Produktudviklingskursus ved Teknologisk institut
Webinar: Produktudviklingskursus ved Teknologisk institut