Produktudviklingskursus for FFI virksomheder

Information

Sted:
Teknologisk institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
30. oktober 2019 kl. 10:00
Til:
30. oktober 2019 kl. 16:00
Et produktudviklingsforløb kan have mange forhindringer: brug af nye ukendte ingredienser, manglende forståelse for produktets holdbarhed, forstå fødevarelovgivningen, mærke produkterne korrekt samt at sikre det rette emballagevalg er blot nogle af dem.

PRODUKTUDVIKLING

Produktudvikling kan være en tidskrævende og kostbar proces. Et produktudviklingsforløb kan have mange forhindringer: brug af nye ukendte ingredienser, manglende forståelse for produktets holdbarhed, forstå fødevarelovgivningen, mærke produkterne korrekt samt at sikre det rette emballagevalg er blot nogle af dem. 

TID OG STED

Teknologisk Institut udbyder et produktudviklingskursus til Future Food Innovation-virksomheder den 30. oktober 2019, kl. 10:00-16:00 på Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C. 

Kurset vil give Future Food Innovation-virksomheder en introduktion til produktudvikling og fremhæve nogle af de aktiviteter, der får dig sikkert i mål med din produktudvikling.

TILMELDING

Hvis du ønsker at tilmelde dig kurset, bedes du skrive til eml@teknologisk.dk senest den 30. august 2019. Du er også velkommen til at ringe på telefon 72201714.

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833