Future Food Innovation Growth - afslutningsarrangement

Information

Sted:
Njord Gin, Kalkværksvej 2, 8000 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
19. november 2019 kl. 14:00
Til:
19. november 2019 kl. 17:00
Future Food Innovation Growth afsluttes med et netværksarrangement. Vi sætter fokus på de medvirkendes vækstplaner og på deres fremtidig vækstrejse. Vi krydder dagen med spændende oplæg fra Njord Gin, Friis Holm Chokolade, Rævhede Naturprodukter og Nordic Restaurant Group.

Alle medvirkende virksomheder, Styregruppen, opdragsgivere og øvrige projektdeltagere i Future Food Innovation Growth inviteres til et afsluttende arrangement for projektet.

Future Food Innovation Growth afsluttes med et netværksarrangement. Vi sætter fokus på Jeres vækstplaner og fremtidig vækstrejse. Vi krydder dagen med spændende oplæg fra Njord Gin, Friis Holm Chokolade, Hr. Skov, Rævhede Naturprodukter og Nordic Restaurant Group.

Program

14.00 Velkomst v. Kathrine Lykke Kirk, projektkoordinator for Future Food Innovation og Michael Borgbjerg, kommerciel konsulent v. Agro Business Park

14.10-14.40 Njord Gin - fra ide til vækst v. Lars Toke Graugaard, medstifter af Njord Gin. 

Arrangementet afholdes ved Njord Gin i den gamle pumpestation på Aarhus Havn. Med duften og smagen af gin vil Njord Gin giv et indblik i deres produktion af gin og deres rejse fra ide til vækst. 

14.45 - 15.10 Udvikling og etablering af rooftops og convenience cafeer v. Michael Rønnebæk-Rørth, CEO Nordic Restaurant Group

Nordic Restaurant Group skal over de kommende år være med til at finde nye spændende produkter inden for fødevare og design til udvikling og etablering af rooftops og convenience cafeer. Michael Rønnebæk-Rørth giver et indblik i denne rejse.

15.10 - 15.30 Pause (Mulighed for yderligere dialog med Nordic Restaurant Group) 

15.30 - 15.40 Vækstrejsen i fødevarebranchen v. Agro Business Park. 

15.40 - 16.00 Vækstrejsen for Friis Holm Chokolade v. Mikkel Friis Holm og Thomas Hørdam 

16.00 - 16.20 Vækstrejsen v. Hr. Skov v. Niels-Ove Mølhave.  

16.20 - 17.00 Vækstrejsen for Rævhede Naturprodukter v. Rune Lunde Havgaard. 

Som afslutning på dagen vil Rævhede Naturprodukter fortælle om deres vækstrejse og i forlængelse heraf servere lidt let tapas af deres kvalitets produkter. 

17.00 Tak for i dag

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833

Future Food Innovation Growth - afslutningsarrangement
Future Food Innovation Growth - afslutningsarrangement