Food Festival 2019: Oplæg på Sundhed og Bæredygtighed

Information

Sted:
Food Festival, Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
06. september 2019 kl. 12:45
Til:
06. september 2019 kl. 13:45
Kom til oplæg på Sundhed og Bæredygtighed på Food Festival! Virksomheder under Future Food Innovation sætter fokus på deres produktudvikling, hvor proteinberiget og funktionelle fødevarer har været omdrejningspunktet.

Kom til oplæg på Sundhed og Bæredygtighed på Food Festival!

Food Festival præsenterer i år det nye område Sundhed og Bæredygtighed, hvor du kan møde fødevarevirksomheder med fokus på sundhed, livstil, miljø og bæredygtighed. Fredag d. 6. sep. 2019 kan du komme til oplæg ved Future Food Innovation projekter som fortæller om deres produktudvikling og om bæredygtige og funktionelle fødevarer. Proteiner er et gennemgående tema og igennem disse oplæg giver vi forskellige vinkler på hvordan der arbejdes med protein beriget fødevarer.

 Program:

12.45: Velkomst og introduktion til Future Food Innovation v. projektleder Kathrine Lykke Kirk.

12.50: Kell Andersen/Agro Business Park fortæller kort om fremtidens (bæredygtige og klimavenlige) proteiner fra planter og mikroorganismer.

13.00: Funktionel Juice v. Morten Kruse fortæller omkring funktionelle juicer til sundhedssektoren og resultater fra Aarhus Universitetshospital.

13.15: Toft Care v. Peter Toft  og Lene Bøjlesen fortæller om udviklingen af proteinberiget mellemmåltider, udviklet i samarbejde med Kulinarium v. Aalborg Universitets Hospital.  

13.30-13.45: Vi afrunder disse oplæg med mulighed for dialog og smagsprøver fra de medvirkende virksomheder.

Kræver ikke tilmelding, men kræver billet til Food Festival.

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833

Food Festival 2019: Oplæg på Sundhed og Bæredygtighed