CPH Food: Workshop om Food Service

Information

Sted:
Food Nation Visitor Centre, Vesterbrogade 4A, 4th, 1620 København, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
10. september 2019 kl. 09:00
Til:
10. september 2019 kl. 17:00
Workshop med fokus på Food Service kanalerne i Danmark. Workshoppen er eksklusivt for virksomheder, som er optaget i CPH Food (Copenhagen Food Innovation).

Ved denne workshop for Sjællandske fødevarevirksomheder vil vi dykke ned i den danske Food Service sektor. Vi har allieret os med konsulentvirksomheden effectlab, der har hands-on erfaring med salg til Food Service sektoren i Danmark og inviteret forretningsudvikler Julie Qvistgaard fra Cheval Blanc kantiner til at fortælle, hvordan hverdagen ser ud i en kvalitetskantine, og hvordan nye produkter kommer ind på buffeten.

Dagen byder også på eget arbejde med sparring, så hver virksomhed kan gå hjem med en skitse til sin egen plan for Food Service.  

Det får du:

  • Et overblik over Food Service-kanalerne i Danmark
  • Introduktion til og dialog med Cheval Blanc Kantiner
  • Arbejdet med din egen route-to-market til Food Service - og sparring til den 

FORELØBIGT PROGRAM

9.00  Velkommen og præsentationsrunde
9.30   Overblik og kanaler og drivere i Food Service sektoren v/ effectlab
11.00  Pause
11.15   "Mere end blot mad" v/ Julie Qvistgaard, forretningsudvikler, Cheval Blanc Kantiner
12.00   Frokost og netværk
13:00   Route-to-market food service del 1
13.30   Eget arbejde
14:00   Route-to-market food service del 2
14.30   Eget arbejde
15:00   Route-to-market food service del 3
15.30   Eget arbejde
16.00   Netværk og sparring
17.00   Tak for i dag

Om Cheval Blanc Kantiner:
Cheval Blanc Kantiner A/S driver 90 kantiner i Danmark inden for både den private, offentlige og offentlig-private sektor, og serverer her dagligt frokost for over 23.000 mennesker. Kantinekæden sælger "Pauser der gør en forskel"og går op i at kvalitet er "mere end bare mad". "Bæredygtighed i alle led" er en del af fortællingen, ligesom det nylige Italienske ejerskab spiller ind i virksomhedens selvforståelse.  

Om effectlab:
effectlab er et konsulentbureau specialiseret i fødevarebranchen. Her har de to partnere Kennet Duedal Petersen og Ove Lindbjerg Pedersen selv startet og udviklet tre virksomheder fra to til 10 medarbejdere – fra 0 kr. omsætning p.a. til +10 mio kr. i omsætning. Derfor kender Kennet og Ove iværksætteres hverdag og udfordringer, og de coacher også SMV’er og ejerledere på mange stadier. effectlab gør en dyd ud af at arbejde handlingsorienteret og med realistiske go-to-market planer.

Parkering: Parkering anbefales i Axel Towers, Dansk Industri eller i DGI byen (en lille gåtur derfra).

Med offentlig transport: Axelborg ligger lige ved Vesterport Station og tæt på Hovedbanegården. 

Vi glæder os til en super skarp dag sammen med jer!

NB - arrangementet er eksklusivt for virksomheder, som allerede er optaget i CPH Food. Læs mere om programmet CPH Food her www.cph-food.dk.

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363