Kick off: Fødevaresikkerhed 2.0

Information

Sted:
ZBC, Zealand Business College, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
04. juni 2019 kl. 11:30
Til:
04. juni 2019 kl. 16:00
Dansk fødevareproduktion er globalt anerkendt for høj fødevaresikkerhed og pålidelighed. Denne position er afgørende i et marked, hvor forbrugernes opmærksomhed på fødevarens sikkerhed, er større end nogensinde

Dansk fødevareproduktion er globalt anerkendt for høj fødevaresikkerhed og pålidelighed. Denne position er afgørende i et marked, hvor forbrugernes opmærksomhed på fødevarens sikkerhed, er større end nogensinde.

Derfor er det en helt central konkurrenceparameter, for små som store danske virksomheder, fortsat at have fokus på udvikling og fastholdelse af en høj fødevaresikkerhed.

Udbygget sporbarhed, dokumentation og certificering kalder på nye teknologiske løsninger.

Til dette kick off event hjælper vi dig som SMV, så du er informeret om de nyeste løsninger, og ved hvordan du kan anvende dem i din virksomhed. 

Kontakt

Anna Grethe Jacobsen

agj@foodbiocluster.dk

+4524880109