Coop Inkubator - 2.workshop: Markedstendenser, produktklargøring og indblik i detailhandlen

Information

Sted:
Coop Danmark A/S, Coop Danmark Hovedkontor, Roskildevej 65, 2620 Albertslund, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
29. oktober 2019 kl. 10:00
Til:
29. oktober 2019 kl. 14:00
Vi sætter fokus markedstendenser og produktklargøring. Workshoppen afholdes hos Coop så vi får et godt indblik i detailhandlen.

På denne 2.workshop i Coop Inkubator sætter vi fokus på at klargøre dit produkt til markedet. Vi ser på hvad der skal til for at sælge til detailhandlen med input fra medarbejdere i Coop, vi arbejder videre med din crowdfunding kampagne og kommunikation af denne.

Program: 

Registrering og kaffe

10.00: Velkommen til Coop v. Nicolai Jæpelt og Josefina Estrada, Coop Crowdfunding

10.20: Markedstendenser og forbrugerindsigt v. Lars Aarup, Coop Analyse

10.50: Coops arbejde med Lokale Varer v. Hanna Schaldemose, Coop Lokale Varer

11.10: Vejen ind til Coops hylder v. Solveig Felbo, Råhandel

12.00: Frokost

12.30: Irmas fokus på nye og innovative fødevarer v. Trine Meyer, Irma.

13.00: Det gode crowdfunding projekt. Øvelser omkring dit crowdfunding projekt.

14.00: Tak for i dag, vi ses d. 14.november

14.00 -15.00: Mulighed for yderligere sparring på din crowdfunding kampagne.


Workshoppen er den anden workshop ud af tre. 

Workshoppen er forbeholdt de udvalgte virksomheder der deltager i Coop Inkubator forløbet. Fristen for at ansøge Coop Inkubator er overskredet og virksomhederne er udvalgt.

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833

Coop Inkubator - 2.workshop: Markedstendenser, produktklargøring og indblik i detailhandlen
Coop Inkubator - 2.workshop: Markedstendenser, produktklargøring og indblik i detailhandlen