DPI Advisery Board Meeting

Information

Sted:
Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
11. juni 2019 kl. 08:30
Til:
11. juni 2019 kl. 13:30
Bestyrelsen for partnerskabet Dansk Protein Innovation, DPI, inviterer til strategi- og debatmøde.

Dit input til forskning indenfor grønne proteiner

Bestyrelsen for partnerskabet Dansk Protein Innovation, DPI, inviterer til strategi- og debatmøde.

Ved dette første møde ser vi især på muligheder og behov for forskning og udvikling indenfor græs/kløver/lucerne samt bælgplanter som kilder til foderprotein.

Bestyrelsen søger dialog med og inputs fra et bredt sammensat advisory board repræsenterende virksomheder og forskningsinstitutioner med interesser i mangeartede kilder til og former for protein. Første tema er grønne proteiner med fokus på foder. Fremadrettet vil DPI tage fat på bliver der organiseret til debat og inputs for forskning og udvikling på andre proteinkilder til både konsum og foder. 

Der kan på mødet deltage op til 60 gæster.

 Dagsorden for strategi- og debatmøde

 

08.30 - 09.00      Ankomst og let morgenbuffet

 

09.00 - 09.30      Velkomst og præsentation af strategi ved Lars Hvidtfeldt

 

09.30 – 10.15     Spørgsmål til strategi og debat om implikationer for forskning og innovation

 

10.15 – 10.25     Foderbranchen og arbejdet med nærproducerede proteiner – Asbjørn Børsting DAKOFO

10.25 – 10.35     Baggrund for engagement i DPI – Arla Foods

10.35 – 10. 45    Baggrund for engagement i DPI – Danish Crown

 

10.45 – 11.00     Pause

 

11.00 – 11.20     Forskningsstatus på græsprotein – Uffe Jørgensen, Aarhus Universitet

11.20 – 11.40     Erfaringer fra projektet BioValue - Jan K. Schjørring, Københavns Universitet

 

11.40 – 12.00     Debat om nødvendig forskning for at forløse potentialet i græsprotein og bælgplanter                          

12.00 – 12.20    Invitation til at fremføre øvrige nødvendige forskningsområder på proteinkilder og anvendelse

 

12.20 – 12.30     Opsamling og afsluttende kommentarer, Lars Hvidtfeldt

 

12.30 - 13.30      Netværk og frokost – Afkrydses ved tilmelding

 


Kontakt

Jacob Mogensen

Jm@foodbiocluster.dk

+4561718162