Temadag i Dansk Insektnetværk

Information

Sted:
Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
27. marts 2019 kl. 10:00
Til:
27. marts 2019 kl. 15:30
Udvikling af ny teknologi, nye koncepter og viden i relation til insekter går stærkt i Danmark

Udvikling af ny teknologi, nye koncepter og viden i relation til insekter går stærkt i Danmark. Årets første temadag forsøger at samle op på igangværende offentligt finansierede udviklingsaktiviteter for herigennem at sikre vidensdeling og give leads til nye relevante bekendtskaber. 3 konkrete samarbejdsprojekter mellem medlemmer og danske vidensinstitutioner er netop sat igang i regi af INBIOM med hver deres fokusområde. Projekterne inkl. bevæggrunde og eksisterende viden på området fremlægges ved Teknologisk Institut.  

Efter frokost inklusiv spændende serveringer med insekter sættes der fokus på fødevarer og markedsføring. Entomass fortæller om deres aktiviteter inden der er tid til networking og arrangementet afsluttes ved 15.30 tiden. 

Program:

10.00 – 10.30
Registrering og kaffe

10.30 – 10.50
Velkomst og sidens sidst v/ Jacob Mogensen, Netværksleder INBIOM og Agro Business Park

10.50 – 11.10
Drivhusgasudledning fra insektproduktioner v/ Ida Berggreen, Konsulent, Teknologisk Institut

11.10 – 11.30
Luftflow og sensor – anvendelse af big data i insektproduktion v/ Jonas Lembcke Andersen, Specialist, Teknologisk Institut

11.30 – 11.50
BioChar – alternativ anvendelse af insekt-frass v/ Mathias Andersen, Konsulent, Teknologisk Institut

11.50 – 12.10
InUrban projektet v/Jakob Rukov, Ejer, Bugging Denmark

12.10 – 13.00
Frokost

13.00 – 13.15
Markedsføring af fødevarer; hvad må man skrive? v/Inger Olesen, Sektionsleder, Teknologisk Institut

13.15 – 14.00
Præsentation og rundvisning i future food lab v/ Dorte Petersen, Seniorkonsulent, Teknologisk Institut

14.00 – 14.15
Medlemspræsentation: EntoMass v/Mads Heinrich Juul, Ejer, EntoMass

14.15 – 14.30
Anvendelse af proteinteknologi i insekter v/ Nadia Olesen, Konsulent, Teknologisk Institut

14.30 – 15.30
Networking + forfriskninger 

15.30
Tak for i dag 

Vel mødt!


Kontakt

Jacob Mogensen

Jm@foodbiocluster.dk

+4561718162