DFI - Fødevarer til et sundere liv

Information

Sted:
aalborg universitet
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
26. marts 2019 kl. 10:00
Til:
26. marts 2019 kl. 16:00
Sundhedsvæsenet stiller større krav til deres fødevarer, og globalt set er der et stort fokus på sunde fødevarer – både blandt den unge og den aldrende del af befolkningen.

Sundhedsvæsenet stiller større krav til deres fødevarer, og globalt set er der et stort fokus på sunde fødevarer – både blandt den unge og den aldrende del af befolkningen.

Men, hvordan kan fødevareinnovation fremme folkesundheden? 

Til dette kick off event under overskriften Fødevarer til et sundere liv, har vi samlet det nyeste viden, som kan give dig svar på ovenstående spørgsmål. Her vil udvalgte fagfolk præsentere deres input til de kommende års innovation og muligheder.


10.00 - 10.15: Velkommen Danish Food Innovation og Aalborg Universitet 10.15 - 10.45: Sundhed og velvære - en global fødevaretrend Klaus G. Grunert, AU MAPP 10.45 - 11.30: Nye kilder til omega3 og deres anvendelse i fødevarer Charlotte Jacobsen, DTU Food 11.30 - 12.00: Hvad arbejder andre virksomheder med? 12.00 - 13.00: Frokost og netværk 13.00 - 13.30: Evidensbaserede måltider, innovation og bedre ernæring Marie Nerup Mortensen, Aalborg Universitets Hospital, Kulinarium 13.30 - 14.00: Forretningspotentiale og merværdi af sunde fødevarer Anna Marie Fisker, AAU, Center for Food Science, Design & Experience 14.00 - 14.30: Fødevarer til et sundere liv Nanna Viereck, Food Science, KU 14.30 - 15.30: Best practice Jonas Astrup, Udviklingschef, Meyers Madhus 15.30 - 16.00: Kaffe, netværk og tak for i dag

Kontakt

Lars Horsholt Jensen

lhj@foodbiocluster.dk

+45 30346268