Food Days III - dag 1

Information

Sted:
Kantine, Grønnegården, Annebergparken 40, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
Sprog:
Pris:
Gratis / Free
Fra:
18. februar 2019 kl. 00:00
Til:
15. august 2019 kl. 00:00
Udvikling af innovative løsninger inden for ressourceeffektivitet og miljøteknologi i samarbejde med studerende.

Udvikling af innovative løsninger inden for ressourceeffektivitet og miljøteknologi i samarbejde med studerende. 

 8.45 Ankomst og registrering

9.10 Velkommen til Odsherred og Grønnegården i Annebergparken
Jesper Zeihlund, seniorrådgiver, Nordisk Center for Lokale Fødevarer

9.25 Geopark Odsherred Jakob Walløe, geolog og naturvejleder ved Geopark Odsherred

9.50 Nordisk Center for Lokale Fødevarer og arbejdet med lokale fødevarer 

Jesper Zeihlund

10.45 FoodDays III – hvad er meningen? Hvilke forventninger har vi? Heidi Høy Dyrholm, Projektleder, Agro Business Park

11.00 Virksomhedspræsentationer:

Dalsbakkegård
Fejø Krabber

11.30 Pause

11.45 Virksomhedspræsentationer:

Dansk Tang / Tvedemose Food ApS / Kuberts Fisk

12.30 Frokost

13.00 Food Days III – Introduktion til aftalearket Heidi Høy Dyrholm, Agro Business Park

13.05 Virksomheder og studerende arbejder sammen om deres cases   - Valgfrit: De studerende besøger virksomhederne (egen transport)

15.00 Programmet slutter - herefter netværk

15.30 Tak for i dag!

 

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363