Food Days III - dag 1
Information
- Sted:
- Kantine, Grønnegården, Annebergparken 40, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
- Sprog:
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 18. februar 2019 kl. 00:00
- Til:
- 15. august 2019 kl. 00:00
Udvikling af innovative løsninger inden for ressourceeffektivitet og miljøteknologi i samarbejde med studerende.
8.45 Ankomst og registrering
9.10 Velkommen til Odsherred og Grønnegården i Annebergparken
Jesper Zeihlund, seniorrådgiver, Nordisk Center for Lokale Fødevarer
9.25 Geopark Odsherred Jakob Walløe, geolog og naturvejleder ved Geopark Odsherred
9.50 Nordisk Center for Lokale Fødevarer og arbejdet med lokale fødevarer
Jesper Zeihlund
10.45 FoodDays III – hvad er meningen? Hvilke forventninger har vi? Heidi Høy Dyrholm, Projektleder, Agro Business Park
11.00 Virksomhedspræsentationer:
Dalsbakkegård
Fejø Krabber
11.30 Pause
11.45 Virksomhedspræsentationer:
Dansk Tang / Tvedemose Food ApS / Kuberts Fisk
12.30 Frokost
13.00 Food Days III – Introduktion til aftalearket Heidi Høy Dyrholm, Agro Business Park
13.05 Virksomheder og studerende arbejder sammen om deres cases - Valgfrit: De studerende besøger virksomhederne (egen transport)
15.00 Programmet slutter - herefter netværk
15.30 Tak for i dag!