CPH Food - Fra idé til produkt forløb II - workshop 2
Information
- Sted:
- Spring Nordic, CAT 2, Universitetsparken 7, 4000 Roskilde, Danmark
- Sprog:
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 07. februar 2019 kl. 08:30
- Til:
- 07. februar 2019 kl. 16:00
Workshop eksklusivt for CPH Food-virksomheder.
PROGRAM
8.30 Registrering, kaffe og netværk
9.00 Velkomst v/Heidi Høy Dyrholm, Agro Business Park
9.05 Sådan gik vi fra ”sensorer” til ”temperaturovervågning”, og sådan testede vi relevante brancher.
Jakob Konradsen, Co-founder og kvalitetschef,
Eupry ApS
9.35 Workshop del I
Introduktion til øvelsen
v/ Anders Bang Kiertzner, iværksætter og innovationsstrateg
Eget arbejde
Kort fremlæggelse for øvrige deltagere
12.00 Frokost og netværk
12.45 Workshop del II
Introduktion til øvelsen
Eget arbejde
Kort intro til testmuligheder
Fremlæggelse og diskussion i plenum
(ca. 15 min per virksomhed)
15.00 Networking og individuelle møder
15.50 Afrunding og tak for i dag