CPH Food - Fra idé til produkt forløb II - workshop 2

Information

Sted:
Spring Nordic, CAT 2, Universitetsparken 7, 4000 Roskilde, Danmark
Sprog:
Pris:
Gratis / Free
Fra:
07. februar 2019 kl. 08:30
Til:
07. februar 2019 kl. 16:00
Workshop eksklusivt for CPH Food-virksomheder

Workshop eksklusivt for CPH Food-virksomheder. 

PROGRAM

8.30                    Registrering, kaffe og netværk

9.00                     Velkomst v/Heidi Høy Dyrholm, Agro Business Park

9.05                     Sådan gik vi fra ”sensorer” til ”temperaturovervågning”, og sådan testede vi relevante brancher.

Jakob Konradsen, Co-founder og kvalitetschef,
Eupry ApS

 

 

9.35                     Workshop del I

Introduktion til øvelsen

v/ Anders Bang Kiertzner, iværksætter og innovationsstrateg

Eget arbejde

Kort fremlæggelse for øvrige deltagere

 

12.00                  Frokost og netværk

 

 

12.45                  Workshop del II

Introduktion til øvelsen

Eget arbejde

Kort intro til testmuligheder

Fremlæggelse og diskussion i plenum

(ca. 15 min per virksomhed)

15.00                  Networking og individuelle møder

15.50                  Afrunding og tak for i dag

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363