CPH Food - Fra idé til produkt forløb II - workshop 1

Information

Sted:
Spring Nordic, CAT 2, Universitetsparken 7, 4000 Roskilde, Danmark
Sprog:
Pris:
Gratis / Free
Fra:
17. januar 2019 kl. 08:30
Til:
17. januar 2019 kl. 16:00
Workshop eksklusivt for CPH Food-virksomheder

Workshop eksklusivt for CPH Food-virksomheder. 

Program:  

8.30                    Registrering, kaffe og netværk

9.00                     Velkomst v/Heidi Høy Dyrholm, Agro Business Park

9.05                     Introduktionsrunde

9.30                     From coffee beans to biorefinery and cosmetics,

Co Founder & CCO Alejandro Franco, Kaffe Bueno

 

 

10.00                  Workshop del I

Introduktion til value proposition:                   

v/ Anders Bang Kiertzner, iværksætter og innovationsstrateg

Eget arbejde

Fremlæggelse og diskussion i plenum

(ca. 10 min per virksomhed)

 

12.00                  Frokost og netværk

 

 

13.00                  Workshop del II

                             Introduktion til brugerrejsen

Eget arbejde

Fremlæggelse og diskussion i plenum

(ca. 10 min per virksomhed)

 

15.45                  Intro til Hypotesetest og de næste

programmer inkl. dialog med deltagerne om indhold

Afrunding og networking

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363