Smagsafprøvning af den nye grønsag rapsknop

Information

Sted:
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle
Sprog:
Pris:
Gratis / Free
Fra:
18. marts 2019 kl. 13:00
Til:
15. april 2019 kl. 16:30
Vi har inviteret 3 oplægsholdere til at fortælle om danskernes kostvaner, værdi-skabelse af fødevarer og distribution af grønsager.

Vi har inviteret 3 oplægsholdere til at fortælle om danskernes kostvaner, værdi-skabelse af fødevarer og distribution af grønsager. Afprøvningen er afslutningen på to års marktest og udvælgelse af linjer i et samarbejde mellem Institut for Fødevarer, Knold & Top ApS, Smagens Univers ApS, Seedcom, Yding Grønt A/S og Future Food Innovation. Vi håber I vil hjælpe os med at finde de bedste eksemplarer af den nye grønsag. 

Program:
13:00 Velkommen og introduktion til dagens program (AU)
Madkulturen om Food trends og kostvaner i Danmark (20 min)
Aarhus BSS om Research on Value Creation in the Food Sector (20 min)
13:50 -14:15 Kaffepause
Northern Green om Distribution af grønsager (20 min)
Om projektet Rapsknop v/ Marie Grønbæk (AU) og Erik Tybirk (Knold & Top) (30 min)
Smagsafprøvning, evaluering og udforskning af grønsagens
kulinariske potentiale v/ Per Mandrup (45 min)
16:00 Netværk og en let servering
16:30 Tak for i dag

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833