• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Viden



  • Du er her:
  • Forside
  • / Viden
  • Du er her:
  • Viden

Ny analyse: Perspektiver for brug af effektiv testmetode til identifikation af patogener og kvalitetsforringende mikroorganismer i fødevareproduktion

16. november 2022

Vi har ladet fødevareindustrien kigge ind i krystalkuglen og har spurgt ind til virksomhedernes behov i forhold til en yderligere optimering af produktionen, optimering af rengøringen eller frigivelse af produkter.


FORCE Technology har uadarbejdet denne analyse, der sætter fokus på, hvilke perspektiver og behov SMV fødevarevirksomheder har for nye testmetoder til identifikation af patogene og kvalitetsforringende mikroorganismer i fødevareproduktionen. 

Som led i fokusanalysen er der gennemført en kortlægning af behovet blandt virksomhederne for sådan en metode, og samtidig er det identificeret, hvilke muligheder en sådan metode kan give virksomhederne, herunder eksempelvis hurtigere frigivelse af produktet, hurtigere identifikation af kritiske steder i produktionen, højere fødevaresikkerhed og bedre kvalitet mv. 

Der er talt om optimering, bæredygtighed og ikke mindst besparelse, og digitalisering og behov herfor er rundet. Hvad gøres der ude hos virksomhederne i forhold til det, og hvordan ser fremtidsperspektiverne ud i forhold til ønske om digitalisering?

Undersøgelsen er lavet blandt SMVer og store virksomheder inden for både pharma, kemi, udstyr, fødevarer, storkøkkener og uddannelse.
 

Du kan hente analysen her

 


Rapporten er udarbejdet som del af projektet Innovationskraft med støtte fra Forsknings- og Uddannelsesstyrelsen.  
 


 

Vil du vide mere?

Kontakt Kathrine Vejgaard Stage, kvs@foodbiocluster.dk

 

Tilbage

Ny analyse: Perspektiver for brug af effektiv testmetode til identifikation af patogener og kvalitetsforringende mikroorganismer i fødevareproduktion /Default.aspx?ID=11051&newsid=3104&Action=1&M=NewsV2&PID=63850 https://foodbiocluster.dk/Files/Images/Viden/testmetoder_940x520.png

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?