21. juni 2022
Teknologisk Institut har på vegne af Food & Bio Cluster Denmark gennemført en online undersøgelse, hvor man har spurgt 498 forbrugere om deres præferencer i forhold til plantebaserede fødevarer. Maja Krogsøe Skou fra Teknologisk Institut præsenterer her resultaterne i videoen her.
Undersøgelsen er lavet for at give fødevareproducenter ny indsigt i forbrugernes præferencer i forhold til forventinger og opfattelse af plantebaserede produkter, når det kommer til smag, råvarer og forarbejdning.
Undersøgelsen blev præsenteret på et arrangement om plantebaserede fødevarer, som blev afholdt i samarbejde med Food Innovation House den 14. juni 2022 i Vejle.
I videoen her kan du se Maja Krogsøe Skous præsentation af undersøgelsen.
Læs mere om alle resultaterne af forbrugerundersøgelsen i rapporten herunder. Du kan også læse mere i Maja Krogsøe Skous slides (pdf) fra præsentationen af undersøgelsen.
Du kan også læse mere i nyheden Forbrugere vil have plantebaserede fødevarer med masser af smag og tekstur og se dagens øvrige oplæg i vidensbanken.
Undersøgelsen er lavet i foråret 2022 af Teknologisk Institut for Food & Bio Cluster Denmark og med finansiering fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
Forbrugerundersøgelse: Plantebaserede produkter
/Default.aspx?ID=11051&newsid=3035&Action=1¤tPage=1&M=NewsV2&PID=63850
https://foodbiocluster.dk/Files/Images/Viden/Thumb-Maja.jpg