• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Projekter
  • / Samarbejdsprojekter
  • / Fødevarematricens betydning for protein fordøjelighed
  • Du er her:
  • Projekter

Fødevarematricens betydning for protein fordøjelighed

Projektbeskrivelse

Mange fødevareproducenter søger at opnå den optimale udnyttelse af eksisterende og nye proteinkilder. Derfor bliver den ernæringsmæssige værdi diskuteret og forsøgt sammenlignet.

I projektet mellem Aarhus Universitet, Aalborg Universitets Hospital og virksomhederne Toft Care, Skarø Is/Biosynergy, Essentia Protein Soulutions, Møllerup Brands, Denico, Biotrino, Vestkorn og Lihme Protein Solutions er målet at give virksomheder en platform, hvorfra de kan arbejde videre med produktudvikling i matricer, der giver bedst ernæringsmæssig udnyttelse af proteinet i forhold til særlige forbrugere, som patienter og ældre, der kræver proteiner af god kvalitet.

Partnere i projektet

Aarhus Universitet, Aalborg Universitets Hospital og virksomhederne Toft Care, Skarø Is/Biosynergy, Essentia Protein Soulutions, Møllerup Brands, Denico, Biotrino, Vestkorn, Lihme Protein Solutions

Menu

  • Bioressourcer
  • Fødevarer
  • Tværgående projekter
  • Arkiv
  • Samarbejdsprojekter
    • New and innovative foam kiss
    • Bæredygtighed i fiskesektoren
    • Optimering og bioraffinering af lutein fra mikroalger
    • Havvand i fiskeindustrien
    • FerMa - fermentering af grønmalt
    • PowerFish
    • Kultiveret kød
    • Digital integration i SMVer
    • Fødevarematricens betydning for protein fordøjelighed
    • Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions
    • Mikroalger til fødevarer
    • Insekter som fødevareingrediens
    • Måling af kvalitet og modning af kød og fisk
    • Bæredygtig forsyning
    • Fødevaresikkerhed og hygiejnisk design i storkøkkener
    • Screening af proteiners ernæringsværdi
    • Søstjerners kvaliteter til brug i produktion
    • Friskhedsmålinger og bestemmelse af holdbarhed for kød og fisk
    • Fra mikroalger til velsmagende næringsrige produkter til ældresegmentet
    • Fra rapskage til proteinrig fødevareingrediens
    • Plantebaserede clean-label proteiner i 100% plantebaseret is-creme
    • Improved functionality and sustainability of textured pea protein
    • Mask: Øllets værdifulde rest
    • Data til reduktion af fødevarespild
    • Optimal Klimaplantning

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?