• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Projekter
  • / Samarbejdsprojekter
  • / Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions
  • Du er her:
  • Projekter

Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions

Projektbeskrivelse

Ved at implementere bæredygtige emballageløsninger til fødevarer vil det ofte medføre prisstigninger og ændring i produktelementer, som kan påvirke markedspositionen af mærket. Dette gør, at flere fødevarevirksomheder er tilbageholdende med at implementere bæredygtige emballageløsninger grundet en risiko for at miste kunder. Der findes ingen empirisk bevis for, at bæredygtige emballageløsninger vil have en positiv indflydelse på forbrugernes reaktion i salgssituationen. På den anden side er udskiftningen af emballagen ikke altid synlig for forbrugeren, derfor er der en udfordring omkring kommunikationen af den bæredygtige emballage.

I projektet vil MAPP Centre – Aarhus Universitet, KLS Pureprint samt Food Innovation House samarbejde om at undersøge to ting: 1) Forbrugernes reaktion herunder opfattelse, præference og betalingsvillighed, når der laves visuelle forandringer af emballagen. Fx at det ændres fra plastik til papir 2) Forbrugernes reaktion, når ændringerne af emballagen ikke er visuelle, og derfor skal kommunikeres.

Projektet vil udføre eksperimenter med mock-up produkter online men også med produkt-prototyper i Food Innovations Houses test-supermarked og i faktiske supermarkeder.

For yderligere information omkring projeket kan Polymeros Chrysochou fra MAPP Centre – Aarhus Universitet kontaktes på polyc@mgmt.au.dk

Partnere i projektet

MAPP Centre – Aarhus Universitet, KLS PurePrint og Food Innovation House

Menu

  • Bioressourcer
  • Fødevarer
  • Tværgående projekter
  • Arkiv
  • Samarbejdsprojekter
    • New and innovative foam kiss
    • Bæredygtighed i fiskesektoren
    • Optimering og bioraffinering af lutein fra mikroalger
    • Havvand i fiskeindustrien
    • FerMa - fermentering af grønmalt
    • PowerFish
    • Kultiveret kød
    • Digital integration i SMVer
    • Fødevarematricens betydning for protein fordøjelighed
    • Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions
    • Mikroalger til fødevarer
    • Insekter som fødevareingrediens
    • Måling af kvalitet og modning af kød og fisk
    • Bæredygtig forsyning
    • Fødevaresikkerhed og hygiejnisk design i storkøkkener
    • Screening af proteiners ernæringsværdi
    • Søstjerners kvaliteter til brug i produktion
    • Friskhedsmålinger og bestemmelse af holdbarhed for kød og fisk
    • Fra mikroalger til velsmagende næringsrige produkter til ældresegmentet
    • Fra rapskage til proteinrig fødevareingrediens
    • Plantebaserede clean-label proteiner i 100% plantebaseret is-creme
    • Improved functionality and sustainability of textured pea protein
    • Mask: Øllets værdifulde rest
    • Data til reduktion af fødevarespild
    • Optimal Klimaplantning

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?