Om os
Om os
Bestyrelse
Vision og mission
Partnere bag
Job
Presserum
Kontakt
Dansk
English
Menu
Forside
Medlemmer
Bliv medlem
Medlemsfordele
Services
Digital Masterclasses
Members & Co
Idekonkurrence 2023
Inkubation
Adgang til finansiering
Vil du hjælpe virksomheder på vej
Events
Nyheder
Tilmeld nyhedsbrev
Netværk
Projekter
Bioressourcer
Fødevarer
Open Calls
Tværgående projekter
Samarbejdsprojekter
Arkiv
Viden
Om os
Om os
Bestyrelse
Vision og mission
Partnere bag
Job
Presserum
Kontakt
Dansk
English
Medlemmer
Bliv medlem
Medlemsfordele
Services
Digital Masterclasses
Members & Co
Idekonkurrence 2023
Inkubation
Adgang til finansiering
Vil du hjælpe virksomheder på vej
Events
Nyheder
Tilmeld nyhedsbrev
Netværk
Projekter
Bioressourcer
Fødevarer
Open Calls
Tværgående projekter
Samarbejdsprojekter
Arkiv
Viden
Du er her:
Forside
/
Projekter
/
Samarbejdsprojekter
Du er her:
Projekter
Samarbejdsprojekter
Hvor god en forretning er det at investere i digitale løsninger?
Læs mere her
Bedre kvalitetskontrol og sortering med Snapshot Hyperspektral billedteknologi
Læs mere her
Hestebønner til lokal og bæredygtig fødevareproduktion
Læs mere her
Prototyping og test af gyllefiltreringsløsning
Læs mere her
Brændenælde - fra ukrudt til fødevare
Læs mere her
Bacillus til innovative smagsingredienser
Læs mere her
Micalg Prot - Grøn protein til hvid ost
Læs mere her
Flydende økologisk gødning baseret på plantebiomasse
Læs mere her
Efterafgrøder til biogas
Læs mere her
Reduktion af anti-nutrielle stoffer i hestebønner
Læs mere her
LactoYeast – fra restprodukt til værdifuldt foder
Læs mere her
Forbedret dyrevelfærd
Læs mere her
Zeolit kan rense vand fra produktion af fisk i lukkede systemer
Læs mere her
Udnyttelse af restfraktioner fra grønne proteiner kan booste biogasproduktionen
Læs mere her
StripCroppingAI - Fremtidens biodiverse stribedyrkning
Læs mere her
Biobaserede bindere til hampekompositter
Læs mere her
Grannåle-læder
Læs mere her
InsektReactor
Læs mere her
Søsalat til ingredienser og fødevarer
Læs mere her
New and innovative foam kiss
Læs mere her
Bæredygtighed i fiskesektoren
Læs mere her
Optimering og bioraffinering af lutein fra mikroalger
Læs mere her
Havvand i fiskeindustrien
Læs mere her
FerMa – fermentering af grønmalt til ressourcebesparende drikkevareproduktion
Læs mere her
PowerFish
Læs mere her
Kultiveret kød – alternative materialer som base i hybridprodukter
Læs mere her
Digital integration i SMV-virksomheder
Læs mere her
Fødevarematricens betydning for protein fordøjelighed
Læs mere her
Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions
Læs mere her
Mikroalger til fødevarer
Læs mere her
Insekter som fødevareingrediens
Læs mere her
Måling af kvalitet og modning af kød og fisk
Læs mere her
Bæredygtig forsyning
Læs mere her
Fødevaresikkerhed og hygiejnisk design i storkøkkener
Læs mere her
Screening af proteiners ernæringsværdi
Læs mere her
Søstjerners kvaliteter til brug i produktion
Læs mere her
Friskhedsmålinger og bestemmelse af holdbarhed for kød og fisk
Læs mere her
Fra mikroalger til velsmagende næringsrige produkter til ældresegmentet
Læs mere her
Fra rapskage til proteinrig fødevareingrediens
Læs mere her
Plantebaserede clean-label proteiner til at øge overrun i 100% plantebaseret is
Læs mere her
Improved functionality and sustainability of textured pea protein
Læs mere her
Mask: Øllets værdifulde rest
Læs mere her
Data til reduktion af fødevarespild
Læs mere her
Optimal klimaplantning
Læs mere her
Menu
Bioressourcer
Fødevarer
Open Calls
Tværgående projekter
Samarbejdsprojekter
Hvor god en forretning er det at investere i digitale løsninger?
Bedre kvalitetskontrol og sortering med Snapshot Hyperspektral billedteknologi
Hestebønner til lokal og bæredygtig fødevareproduktion
Prototyping og test af gyllefiltreringsløsning
Brændenælde - fra ukrudt til fødevare
Bacillus til innovative smagsingredienser
Micalg Prot - Grøn protein til hvid ost
Flydende økologisk gødning baseret på plantebiomasse
Efterafgrøder til biogas
Reduktion af anti-nutrielle stoffer i hestebønner
LactoYeast – fra restprodukt til værdifuldt foder
Forbedret dyrevelfærd
Zeolit kan rense vand fra produktion af fisk i lukkede systemer
Udnyttelse af restfraktioner fra grønne proteiner kan booste biogasproduktionen
StripCroppingAI - Fremtidens biodiverse stribedyrkning faciliteret af robotter og IoTer
Udvikling af biobaserede bindere til hampekompositter i 2D og 3D forme
Grannåle læder
InsektReactor
Søsalat til ingredienser og fødevarer
New and innovative foam kiss
Bæredygtighed i fiskesektoren
Optimering og bioraffinering af lutein fra mikroalger
Havvand i fiskeindustrien
FerMa - fermentering af grønmalt
PowerFish
Kultiveret kød
Digital integration i SMVer
Fødevarematricens betydning for protein fordøjelighed
Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions
Mikroalger til fødevarer
Insekter som fødevareingrediens
Måling af kvalitet og modning af kød og fisk
Bæredygtig forsyning
Fødevaresikkerhed og hygiejnisk design i storkøkkener
Screening af proteiners ernæringsværdi
Søstjerners kvaliteter til brug i produktion
Friskhedsmålinger og bestemmelse af holdbarhed for kød og fisk
Fra mikroalger til velsmagende næringsrige produkter til ældresegmentet
Fra rapskage til proteinrig fødevareingrediens
Plantebaserede clean-label proteiner i 100% plantebaseret is-creme
Improved functionality and sustainability of textured pea protein
Mask: Øllets værdifulde rest
Data til reduktion af fødevarespild
Optimal Klimaplantning
Arkiv
×
Log ind
Log ind
Brugernavn
Adgangskode
Husk mig på denne computer
Log ind
Hjælp:
Glemt adgangskode?