Om os
Om os
Bestyrelse
Partnere bag
Job
Presserum
Kontakt
Dansk
English
Menu
Forside
Medlemmer
Bliv medlem
Medlemsfordele
Services
Digital Masterclasses
Members & Co
Inkubation
Adgang til finansiering
Events
Nyheder
Tilmeld nyhedsbrev
Netværk
Projekter
Bioressourcer
Fødevarer
Tværgående projekter
Arkiv
Samarbejdsprojekter
Viden
Om os
Om os
Bestyrelse
Partnere bag
Job
Presserum
Kontakt
Dansk
English
Medlemmer
Bliv medlem
Medlemsfordele
Services
Digital Masterclasses
Members & Co
Inkubation
Adgang til finansiering
Events
Nyheder
Tilmeld nyhedsbrev
Netværk
Projekter
Bioressourcer
Fødevarer
Tværgående projekter
Arkiv
Samarbejdsprojekter
Viden
Du er her:
Forside
/
Projekter
/
Samarbejdsprojekter
Du er her:
Projekter
Samarbejdsprojekter
New and innovative foam kiss
Læs mere her
Bæredygtighed i fiskesektoren
Læs mere her
Optimering og bioraffinering af lutein fra mikroalger
Læs mere her
Havvand i fiskeindustrien
Læs mere her
FerMa – fermentering af grønmalt til ressourcebesparende drikkevareproduktion
Læs mere her
PowerFish
Læs mere her
Kultiveret kød – alternative materialer som base i hybridprodukter
Læs mere her
Digital integration i SMV-virksomheder
Læs mere her
Fødevarematricens betydning for protein fordøjelighed
Læs mere her
Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions
Læs mere her
Mikroalger til fødevarer
Læs mere her
Insekter som fødevareingrediens
Læs mere her
Måling af kvalitet og modning af kød og fisk
Læs mere her
Bæredygtig forsyning
Læs mere her
Fødevaresikkerhed og hygiejnisk design i storkøkkener
Læs mere her
Screening af proteiners ernæringsværdi
Læs mere her
Søstjerners kvaliteter til brug i produktion
Læs mere her
Friskhedsmålinger og bestemmelse af holdbarhed for kød og fisk
Læs mere her
Fra mikroalger til velsmagende næringsrige produkter til ældresegmentet
Læs mere her
Fra rapskage til proteinrig fødevareingrediens
Læs mere her
Plantebaserede clean-label proteiner til at øge overrun i 100% plantebaseret is
Læs mere her
Improved functionality and sustainability of textured pea protein
Læs mere her
Mask: Øllets værdifulde rest
Læs mere her
Data til reduktion af fødevarespild
Læs mere her
Optimal klimaplantning
Læs mere her
Menu
Bioressourcer
Fødevarer
Tværgående projekter
Arkiv
Samarbejdsprojekter
New and innovative foam kiss
Bæredygtighed i fiskesektoren
Optimering og bioraffinering af lutein fra mikroalger
Havvand i fiskeindustrien
FerMa - fermentering af grønmalt
PowerFish
Kultiveret kød
Digital integration i SMVer
Fødevarematricens betydning for protein fordøjelighed
Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions
Mikroalger til fødevarer
Insekter som fødevareingrediens
Måling af kvalitet og modning af kød og fisk
Bæredygtig forsyning
Fødevaresikkerhed og hygiejnisk design i storkøkkener
Screening af proteiners ernæringsværdi
Søstjerners kvaliteter til brug i produktion
Friskhedsmålinger og bestemmelse af holdbarhed for kød og fisk
Fra mikroalger til velsmagende næringsrige produkter til ældresegmentet
Fra rapskage til proteinrig fødevareingrediens
Plantebaserede clean-label proteiner i 100% plantebaseret is-creme
Improved functionality and sustainability of textured pea protein
Mask: Øllets værdifulde rest
Data til reduktion af fødevarespild
Optimal Klimaplantning
×
Log ind
Log ind
Brugernavn
Adgangskode
Husk mig på denne computer
Log ind
Hjælp:
Glemt adgangskode?