16.05.2022 Virksomheden tracezilla har udviklet et standard digitalt forretningssystem (ERP), der kan tilpasses alle typer af fødevarevirksomheder, uden komplicerede installationer. For at få 'kvalificeret' de forskellige mulige markeder uden for landets grænser, henvendte tracezilla sig til til Enterprise Europe Network (EEN) som Food & Bio Cluster Denmark er partner i. En henvendelse, der i den grad viste sig at åbne døre, og kvalificerede Sverige som første stop på rejsen.
16.05.2022 De nuværende høje energipriser er en udfordring for bundlinjen, men ved at udnytte nye, specialudviklede digitale værktøjer er det muligt at nedbringe energiforbruget i fødevareproduktion markant, viser resultater fra EU-projektet S3Food, som Food & Bio Cluster Denmark er partner i.
16.05.2022 Kan vi lave økologisk og regenerativt landbrug med robotter, droner, bærbuske og pløjefri stribedyrkning?
16.05.2022 Brug data sikkert og opnå konkrete gevinster.
11.05.2022 Et nyt, ambitiøst inkubatorprogram hjælper fødevarestartups med at skalere – også når stifteren ikke har 15 års erfaring fra branchen.
10.05.2022 Er du god til at jonglere med tal, og kan du holde flere bolde i luften på en gang? Så er det måske dig, vi skal have med på vores team?
04.05.2022 Klimaændringer har en stadig større indvirkning på fødevareproduktionen. Oversvømmelser af landbrugsjord i nærheden af havet bliver hyppigere, og mange steder bliver grundvandet mere saltholdigt, hvilket påvirker jordbundskvaliteten.
04.05.2022 Adgang til risikovillig kapital og de rette kompetencer er en nødvendighed for at skalere innovative startups. Imidlertid oplever mange iværksættervirksomheder inden for bioøkonomisektoren, at det kan være en udfordring at skaffe den fornødne kapital.
11.04.2022 Hos Food & Bio Cluster Denmark søger vi lige nu tre nye kollegaer, der skal være med til at styrke videnbaseret innovation og vidensamarbejde inden for fødevarer og bioressourcer. Se med hvis du er vant til at arbejde med innovationsprojekter og forretningsudvikling.
10.04.2022 Mens priserne på naturgas og kunstgødning når nye højder, står landbruget og resten af samfundet overfor at skulle accelerere den grønne og cirkulære omstilling. Dette gælder selvfølgelig også i Holland og Danmark - to af de mest avancerede og konkurrencedygtige fødevarenationer i verden.