11.01.2023 I 2023 har vi lagt i støbeskeen til en lang række aktiviteter, der har fokus på at styrke innovationen og internationaliseringen hos små og mellemstore virksomheder i den danske fødevareklynge. Så har din virksomhed brug for inspiration, nye forretningspartnere og viden, så hold øje med Global Insights og Innovation Tours i Food & Bio Cluster Denmarks eventkalender.
10.01.2023 Vi søger landmænd og forbrugere til besvarelse af spørgsmål vedr. produktion og forbrug af fødevarer. Deltag og hjælp os med værdifuld data til en undersøgelse i et af vores projekter.
09.01.2023 Gennem de to år tilskudspuljen FødevareBranchens Kompetenceløft var aktiv nåede over 250 personer og 80 virksomheder at fået økonomisk tilskud til strategisk kompetenceudvikling. Se en af succeshistorierne her.
09.01.2023 Pyrolyse af restbiomasse og brug af biokul til at lagre kulstof i landbrugsjord kan blive et meget vigtigt virkemiddel til at nå klimamålene for landbruget. Ny fokusanalyse giver overblik over området og beskriver udviklingspotentialerne.
09.01.2023 Se med, når fem kernepersoner i Food & Bio Cluster Denmark, ser tilbage på året, der gik og frem mod et 2023, der i den grad bliver præget af stærke samarbejder, innovation, muligheder for netværk og store mængder innovation.
05.01.2023 Food & Bio Cluster Denmark deltager i et nyt europæisk projekt som vil understøtte og accelerere innovation og udbredelse af ny viden inden for bioøkonomi.
04.01.2023 Vi åbner nu for ansøgninger om støtte til innovationssamarbejdsprojekter med fokus på udvikling af nye innovative løsninger i regi af klyngebevillingen Innovationskraft i 2023-2024. Læs mere om kravene og hent ansøgningsmaterialer her.
14.12.2022 Vores læsere er vilde med at læse om innovation, virksomheders gode idéer og mulighederne gennem Food & Bio Cluster. Det afslører et blik på listen af de mest læste artikler på vores hjemmeside i det forgangne år.
07.12.2022 Samarbejdsprojekt SMV: Food Innovation har nået sin ende, og kan nu fremvise resultater fra intet mindre end 24 innovationssamarbejder, der på mindre end to år har skabt nyt til fødevarebranchen i form af alt lige fra udviklingen af nyt nordisk marcipan til Eco-tags til fødevareemballage.
07.12.2022 Iværksættervirksomheder indenfor bioøkonomi-sektoren oplever, at det kan være en udfordring at skaffe den fornødne kapital der skal til, for at skalere virksomheden. For at imødekomme denne udfordring har vi sammen med en række væksteksperter i regi af EU-projektet MPowerBIO, udviklet et program med over 10 kurser målrettet bio-iværksættere der søger kapital.