20. marts 2021
Mindre madspild og bæredygtighed går hånd i hånd med bedre økonomi i professionelle køkkener. Det tema folder vi ud i et nyt forløb på fem digitale workshops – tilmeldingen er åben nu.
Vær med, når vi sammen med en række eksperter dykker ned i emnet og finder svar på, hvordan kokken arbejder smart, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantiner kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald?
I forløbet vil du blandt andet møde:
Målgruppen er medarbejdere i professionelle køkkener, og forløbet strækker sig fra den 6. maj til den 2. november 2021.
Læs mere og tilmeld dig via linkene nedenfor.
NB: Hvis du tilmelder dig via linket ovenfor, tilmeldes du automatisk alle fem moduler. Der er også mulighed for at tilmelde sig den enkelte workshop.
Modul 2 (1/6, kl. 14-16): Udnyttelse af hele råvaren (del 2): Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16): Fremtidens buffet - post covid og uden madspild?
Modul 5 (2/11, kl. 14-16): Affaldshåndtering og indretning af køkkenet
Forløbet er blevet til i et samspil imellem foreningen Refood Label og innovationsprogrammet Innovationskraft.
Kontakt Heidi Høy Dyrholm, Innovation Manager i Food & Bio Cluster Denmark, på hhd@foodbiocluster.dk
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.
Nyt digitalt forløb: Udnyt ressourcerne og nedbring madspildet i professionelle køkkener
/Default.aspx?ID=9307&newsid=2812&Action=1¤tPage=19&M=NewsV2&PID=44109
https://foodbiocluster.dk/Files/Images/FBC-fotos/Madspild_940x520px.png