• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Nyt digitalt forløb: Udnyt ressourcerne og nedbring madspildet i professionelle køkkener

20. marts 2021

Mindre madspild og bæredygtighed går hånd i hånd med bedre økonomi i professionelle køkkener. Det tema folder vi ud i et nyt forløb på fem digitale workshops – tilmeldingen er åben nu.

Vær med, når vi sammen med en række eksperter dykker ned i emnet og finder svar på, hvordan kokken arbejder smart, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantiner kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald?

I forløbet vil du blandt andet møde:

  • En influencer - Selina Juul, stifter af STOP SPILD AF MAD
  • En kok - Marco Hultmann, tidl. køkkenchef på BioMio i Kbh
  • En topdirektør i servicebranchen - Maja Volquards Hesselholt, ISS
  • En genanvendelsesdirektør - Lars Brødsgaard, Daka Refood

Målgruppen er medarbejdere i professionelle køkkener, og forløbet strækker sig fra den 6. maj til den 2. november 2021.

Program og tilmelding

Læs mere og tilmeld dig via linkene nedenfor.

Modul 1 (6/5, kl. 14-16): Udnyttelse af hele råvaren (del 1): Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer

NB: Hvis du tilmelder dig via linket ovenfor, tilmeldes du automatisk alle fem moduler. Der er også mulighed for at tilmelde sig den enkelte workshop.   

Modul 2 (1/6, kl. 14-16): Udnyttelse af hele råvaren (del 2): Vi folder råvarerne ud

Modul 3 (31. aug. kl. 14-16): Fremtidens buffet - post covid og uden madspild? 

Modul 4 (7/10, kl. 14-16): Bæredygtighed og emballage - få viden til at træffe bæredygtige emballagevalg

Modul 5 (2/11, kl. 14-16): Affaldshåndtering og indretning af køkkenet

Forløbet er blevet til i et samspil imellem foreningen Refood Label og innovationsprogrammet Innovationskraft. 

For yderligere info

Kontakt Heidi Høy Dyrholm, Innovation Manager i Food & Bio Cluster Denmark, på hhd@foodbiocluster.dk

Innovationskraft

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.

Læs mere om Innovationskraft

 

Tilbage

Nyt digitalt forløb: Udnyt ressourcerne og nedbring madspildet i professionelle køkkener /Default.aspx?ID=9307&newsid=2812&Action=1¤tPage=19&M=NewsV2&PID=44109 https://foodbiocluster.dk/Files/Images/FBC-fotos/Madspild_940x520px.png

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?