Skal du være med?

Nye samarbejdsprojekter: 11 mio. kr. til at styrke innovationen og vækstpotentialet

Vi åbner nu for ansøgninger om støtte til innovationssamarbejdsprojekter med fokus på udvikling af nye innovative løsninger i regi af klyngebevillingen Innovationskraft i 2023-2024. Læs mere om kravene og hent ansøgningsmaterialer her.

Innovationen og vækstpotentialet skal styrkes, og Erhvervsstyrelsen og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har derfor afsat 11 mio. kr. til at styrke samarbejdet mellem små og mellemstore virksomheder og landets vidensinstitutioner som en del af klyngebevillingen Innovationskraft 2023-2024.

Foto: Mikhail Niov, Pexels

Hvem kan søge?

For at kvalificere sig til midler fra den 11 mio. kr. store pulje skal dit projekt involvere minimum 2 partnere, hvor hovedansøger skal være SMV.

Der kan søges op til 900.000 kr. i samlet budget, med 50% støtte fra Innovationskraft ERST. 

Partnerskabet kan basere sig på samspil mellem virksomheder og vidensinstitutioner, men også på partnerskaber mellem mindre virksomheder, iværksættere og større virksomheder, som er aktive inden for fødevare- og bioressourceområdet. 

Krav, deadlines og ansøgningsskemaer

Første deadline for ansøgninger er 10. februar 2023. Der er i alt 5 ansøgningsrundet i løbet af 2023, og når du klikker nedenfor kan du læse meget mere om kravene og deadlines ligesom du kan hente relevante ansøgningsskemaer og se eksempler på tidligere innovationsprojekter.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Mød os på LOOP Forum

Mød os på LOOP Forum

Cirkulære løsninger er i højsædet, når økosystemet for cirkulær økonomi, affald og ressourcer mødes på Lokomotivværkstedet i København den 24. og 25. april. Her kan du også møde Food & Bio Cluster Denmark og vores partnere i Closing Loops-projektet.

Food & Bio Summit 24

Food & Bio Summit 24

Tilmeldingen til årets Food & Bio Summit er åben. Som altid gratis for vores medlemmer.