11. oktober 2021
Gennem Fødevarebranchens Kompetenceløft kan du søge tilskud til kurser, eksempelvis Food Architect, der stiller skarpt på konkrete værktøjer til at skabe udvikling med afsæt i brugerne.
Vil du lære at udvikle nye koncepter, services og produkter til fødevarebranchen? Food Architect er praksisnær med fokus på brugerinddragelse og kulturændring i virksomheden, hvor alle uanset baggrund kan bidrage på lige fod i processen.
Du bliver god til at arbejde i innovative processer, ligesom du arbejder med din helt rå og ubearbejdede idé i alle faser frem til det færdige produkt, koncept eller den færdige ydelse. Alle aspekter tages med i processen, fx systematisk afdækning af brugerinddragelse, udvikling af ydelser og forretningsmodeller og en plan for eksekvering. Derudover kommer du til at arbejde aktivt og konkret med brugerundersøgelser, interview, observationer og anden research.
EasyFood, der er medlem af Food & Bio Cluster Denmark, har været med til at udvikle Food Architect. EasyFood ser kurset som en måde at få alle medarbejdere og slutbrugere involveret i de relevante processer, så produkterne kommer hurtigere og mere sikkert ud på markedet.
Du kan få tilskud på op til 15.000 kr. pr. medarbejder til dette kursus eller et andet kursus - fx kvalitet, strategi, salg, eksport, digitalisering, bæredygtighed, produktudvikling, vinsommelier eller diplombrygger. Det er også muligt at søge tilskud til kurser, som er skræddersyet til virksomhedens behov.
Du kan læse mere om tilskud gennem Fødevarebranchens Kompetenceløft her.
Læs mere om Food Architect på IBC i Koldning her.
Nu kan du få tilskud til kursus i fødevareinnovation
/Default.aspx?ID=9307&newsid=2921&Action=1¤tPage=12&M=NewsV2&PID=44109
https://foodbiocluster.dk/Files/Images/Projekter/Billeder/FBK_Billede_940x520px.jpg