14. december 2022
Vores læsere er vilde med at læse om innovation, virksomheders gode idéer og mulighederne gennem Food & Bio Cluster. Det afslører et blik på listen af de mest læste artikler på vores hjemmeside i det forgangne år.
Vores læsere er vilde med at læse om innovation, virksomheders gode idéer og mulighederne gennem Food & Bio Cluster. Det afslører et blik på listen af de mest læste artikler på vores hjemmeside i det forgangne år.
Rigtig mange læsere har nemlig klikket ind for at læse historien om, hvordan Salling Group laver tørre krummer om til lækkert, friskbagt brød – en idé der blev født, da Salling Groups Carsten Bach deltog i Food & Bio Cluster Denmarks medlemsnetværk Side Streams from Food Processing.
Fortsætter vi kavalkaden af tophistorier gennem året, ligger også historien om Nye muligheder ved anvendelse af græs og grønne biomasser helt øverst, ligesom historien om iværksætterne Nicklas og Kasper fra aarhusianske Norfalk, der har fundet nye bioteknologiske løsninger til grønnere ingredienser inden for sæbe-, vaskemiddel- og kosmetikindustrien har vakt stor læserinteresse.
Læs også om, hvordan din virksomhed kan være med til at sætte skub i udviklingen af plantebaserede fødevarer gennem ny forskningsplatform, og hvordan vi i Food & Bio Cluster Denmark er med til at drive innovationen inden for fødevare- og bioressourcesektoren i de kommende to år med en bevilling på 22,5 mio. kr. fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
Vi glæder os til også i 2023 at fortælle en masse inspirerende og lærerige historier om fødevarer og bioressourcer i danske og internationale startups, virksomheder, vidensinstitutioner, kommuner og organisationer.
Følg med på foodbiocluster.dk, i vores nyhedsbrev og på vores side på LinkedIn.
Her er vores 5 mest læste historier i 2022
/Default.aspx?ID=9307&newsid=3090&Action=1¤tPage=3&M=NewsV2&PID=44109
https://foodbiocluster.dk/Files/Images/Nyheder/Top-5-historier.jpg