7. oktober 2021
Der er stadig mulighed for at søge støtte gennem Future Food & Bioresource Innovation til dit samarbejdsprojekt til udvikling af nye produkter eller løsninger inden for fødevarer og bioressourcer.
Njord Gin kan rigtig godt lide at arbejde og eksperimentere med smagsudtryk og skabe nye produkter. Derfor valgte de i 2017 at indgå i et samarbejdsprojekt med Restaurant Domestic, Cocktailkonsortiet og Aarhus Universitet om at skabe en række nye prototyper på nye produkter, baseret på restprodukter.
Hør Jens fra Njord Gin fortælle om deres projekt
Der er nemlig igen mulighed for at få støtte til dit udviklingsprojekt inden for hele værdikæden fra bioressourcer til fødevarer.
Ansøgningsfristen er den 8. november 2021, kl. 12:00.
Future Food & Bioresource Innovation er et program, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at skabe innovation og vækst. Det, der tidligere har været kendt som Future Food Innovation, hedder nu Future Food & Bioresource Innovation, for vi har udvidet projektets fokus til at rumme både fødevarer og bioressourcer for at gøde fremspiringen af innovative idéer på tværs af hele værdikæden.
Har du brug for hjælp og vejledning i forhold til ansøgningen, så kontakt Astrid Pryds Hansen på aph@foodbiocluster.dk / 2981 5351.
Få op til 1,2 mio. kr. til dit udviklingsprojekt
/Default.aspx?ID=9307&newsid=2924&Action=1¤tPage=12&M=NewsV2&PID=44109
https://foodbiocluster.dk/Files/Images/FBC-fotos/Nyheder/NjordGin_940x520px.png