9. januar 2023
Gennem de to år tilskudspuljen FødevareBranchens Kompetenceløft var aktiv nåede over 250 personer og 80 virksomheder at fået økonomisk tilskud til strategisk kompetenceudvikling. Se en af succeshistorierne her.
Kaffe Bueno deltog i Fødevarebranchens kompetenceløft og fik tilskud til ansættelse af produktudvikler Keri (øverst, tredje fra venstre)
Afslutningen på 2022 betød også afrundingen af puljen Fødevarebranchens Kompetenceløft – en tilskudspulje for virksomheder i fødevarebranchen, der skulle sikre kompetenceudvikling, vækst og robusthed.
Tilskudspuljen, der løb over to år, var målrettet både små og mellemstore fødevareproducerende virksomheder og virksomheder, der producerer fødevareingredienser, fødevareteknologi og relaterede brancher som restauranter og caféer. Som virksomhed kunne man blandt andet søge tilskud til udvikling af kvalitet, strategi, salg, eksport, digitalisering, bæredygtighed, produktudvikling eller diplombrygger. Derudover var det også muligt at søge tilskud til kurser skræddersyet til virksomhedens behov.
Gennem de to år puljen var aktiv nåede over 250 personer og 80 virksomheder at fået økonomisk tilskud til strategisk kompetenceudvikling. Yderligere er der givet tilskud til at skabe 11 nye arbejdspladser for nyuddannede akademikere i fødevarevirksomheder i Danmark.
”Det er fantastisk at opleve, hvordan vores puljer kan være med til at skabe grobund for vækst, innovation og udvikling i fødevarebranchen. 97% af deltagerne har fået ny viden gennem kompetenceudviklingen, der anvendes direkte i virksomheden i dag” siger Helle Vedel Friis, Projektleder for Fødevarebranchens Kompetenceløft, Innovation Manager i Food & Bio Cluster Denmark.
En af virksomhederne, der har fået tilskud til ansættelse af en nyuddannet akademiker, er bioteknologivirksomheden Kaffe Bueno. Se mere i videoen nedenfor om Kaffe Buenos ansættelse af Keri.
Kontakt gerne Helle Vedel Friis for assistance eller yderligere spørgsmål på hvf@foodbiocluster.dk eller 27736040
Du kan læse mere om vores aktuelle projekter og puljer her
Læs også om FÆRM, som i 2021 fik tilskud til ansættelse af en biokemier gennem Fødevarebranchens Kompetenceløft
Ideen til FÆRM opstod nytårsaften
93% er kommet nærmere at realisere deres vækstpotentiale gennem strategisk kompetenceudvikling - Kaffe Bueno er én af dem.
/Default.aspx?ID=9307&newsid=3096&Action=1¤tPage=3&M=NewsV2&PID=44109
https://foodbiocluster.dk/Files/Images/Kaffe-Bueno_940x520.jpg