• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Netværk
  • / Smagsnetværket
  • Du er her:
  • Netværk

Smagsnetværket

 

Smagsnetværket samler fødevareproducenter, forskere og andre interessenter, som arbejder med udvikling og innovation indenfor fødevarebranchen.

Smag som konkurrenceparameter

Netværket er opstået fordi, smag er en vigtig paramenter ift. konkurrencedygtighed både nationalt og internationalt.

Der kommer mange fødevareprodukter på markedet og mange af produkterne forsvinder hurtigt igen. Ofte fordi smagen ikke er dér eller ikke er som forbrugerne forventer. Det er muligt løbende at udvikle på sine produkter, men forbrugerne kan være hårde dommere – så hvis de smager et produkt og det ikke smager dém, så laver de ikke et genkøb.

Kom og del erfaringer og viden

I netværket udveksles erfaringer og viden om smag i flere led: produktudviklingsfasen, italesættelse af smag (ordforråd), kommunikation af smag til forbrugerne, forbrugernes smagspræferencer og grundsmagenes betydning – hvilke muligheder og udfordringer er der? Samtidig kigger vi på erfaringer fra gastronomien, som kobles til produktudviklingen.

På møderne vil vi fortælle om andre relevante aktiviteter ved Food & Bio Cluster Denmark, herunder muligheder for deltagelse i samarbejds- og innovationsprojekter.

Målgruppen

Netværket er for dig, der arbejder professionelt med smag, fx som

  • Produktudvikler (produktudvikling)
  • Fødevareproducent og/eller drikkevareproducent
  • Ingrediensvirksomheder
  • Forsker
  • Andre, som arbejder/interesserer med smag i fødevareprodukter

Sådan afholdes møderne

Der afholdes minimum tre årlige møder, og det tilstræbes, at de er rundt i landet og evt. online, så alle har mulighed for at deltage. På møderne vil der være et fastlagt tema, hvor vi starter med et oplæg fra et netværksmedlem, en virksomhed, en forsker eller anden ekspert.

Der vil være afsat tid til diskussion, erfaringsudveksling, case-arbejde, smagninger, rundvisninger m.v. Programmet er åbent og med mulighed for tilpasning efter netværksmedlemmernes ønsker.

Netværkets møder holdes på dansk, dog kan enkelte indlæg foregå på engelsk.

 

For mere information

 

Astrid Pryds Hansen
Innovation Manager

Tlf. 2981 5351
E-mail


Download som PDF

Menu

  • Climate Impact Assessment of Food
  • Green Protein Network
  • Bæredygtig Emballage/ Sustainable Packaging
  • Datadrevet forretning
  • Fødevaresikkerhed
  • Side Streams from Food Processing
  • Dansk Insektnetværk
  • Seafood Network
  • Netværk for klimastyret planteproduktion
  • Dansk Pyrolyse- og Biokulsnetværk
  • Netværk for Regenerativt Landbrug
  • Smagsnetværket

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?