• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclass arkiv
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Projekter
  • Live webinar
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclass arkiv
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Projekter
  • Live webinar
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Medlemmer
  • / Samarbejdsprojekter
  • / proteiner ernæringsværdi
  • Du er her:
  • Medlemmer

Screening af proteiners ernæringsværdi

Projektbeskrivelse

Mange fødevareproducenter søger at gøre deres produkter sundere og vinde markedsandele med fokus på den sundhedsbevidste forbruger. En gruppe af disse producenter laver produkter målrettet syge og rehabiliterings personer, hvilket kræver proteiner af en god kvalitet. Dog er det svært at distancere sig i et marked, hvor det ikke er muligt at dokumentere proteinets høje kvalitet, og det samme gælder i forhold til udviklingen af nye proteinkilder. Disse problemstillinger adresseres i samarbejdsprojekt mellem Aarhus Universitet og virksomhederne ToftCare, Skarø Is, Essentia Protein Solutions, Møllerup Gods, KMC og Lihme Protein Solutions.

Ved brug af metoder som AU-FOOD har sammensat og udviklet på, vil projektet screene de involverede virksomheders produkter for deres ernæringsmæssige kvalitet; fordøjelighed, biologiske tilgængelighed og stimulering af muskelvækst. Dette vil danne fundament for en generel metode til at screene kvaliteten af eksisterende samt nye protein kilder, og som kan anvendes af flere virksomheder, som arbejder med proteiner.

Partnere i projektet

Aarhus Universitet og virksomhederne ToftCare, Skarø Is, Essentia Protein Solutions, Møllerup Gods, KMC og Lihme Protein Solutions.

 

 

Endelige resultater: De små alternative er nu bedre rustet

Accepter marketing-cookies for at se denne video.


Menu

  • Bliv medlem
  • Medlemsfordele
  • Samarbejdsprojekter
    • søstjerne
    • proteiner ernæringsværdi
    • Bilka inno
    • Bæredygtig forsyning
    • måling af kød
    • insekter
    • mikroalger
    • consumer response
    • Fødevarematricen
    • digi integration
    • friskhedsmålinger

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

TILMELD NYHEDSBREV

Få nyt fra Food & Bio Cluster Denmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant fra den danske fødevare- og bioressourceklynge.

Food & Bio Cluster Denmark

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant inden for den danske fødevare- og bioressourceklynge. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hvert nyhedsbrev.
Hold dig opdateret!

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?