• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclass arkiv
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Projekter
  • Live webinar
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclass arkiv
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Projekter
  • Live webinar
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Medlemmer
  • / Samarbejdsprojekter
  • / consumer response
  • Du er her:
  • Medlemmer

Consumer Response Toward Sustainable Food Packaging Solutions

Projektbeskrivelse

Ved at implementere bæredygtige emballageløsninger til fødevarer vil det ofte medføre prisstigninger og ændring i produktelementer, som kan påvirke markedspositionen af mærket. Dette gør, at flere fødevarevirksomheder er tilbageholdende med at implementere bæredygtige emballageløsninger grundet en risiko for at miste kunder. Der findes ingen empirisk bevis for, at bæredygtige emballageløsninger vil have en positiv indflydelse på forbrugernes reaktion i salgssituationen. På den anden side er udskiftningen af emballagen ikke altid synlig for forbrugeren, derfor er der en udfordring omkring kommunikationen af den bæredygtige emballage.

I projektet vil MAPP Centre – Aarhus Universitet, KLS Pureprint samt Food Innovation House samarbejde om at undersøge to ting: 1) Forbrugernes reaktion herunder opfattelse, præference og betalingsvillighed, når der laves visuelle forandringer af emballagen. Fx at det ændres fra plastik til papir 2) Forbrugernes reaktion, når ændringerne af emballagen ikke er visuelle, og derfor skal kommunikeres.

Projektet vil udføre eksperimenter med mock-up produkter online men også med produkt-prototyper i Food Innovations Houses test-supermarked og i faktiske supermarkeder.

For yderligere information omkring projeket kan Polymeros Chrysochou fra MAPP Centre – Aarhus Universitet kontaktes på polyc@mgmt.au.dk

Partnere i projektet

MAPP Centre – Aarhus Universitet, KLS PurePrint og Food Innovation House

Menu

  • Bliv medlem
  • Medlemsfordele
  • Samarbejdsprojekter
    • søstjerne
    • proteiner ernæringsværdi
    • Bilka inno
    • Bæredygtig forsyning
    • måling af kød
    • insekter
    • mikroalger
    • consumer response
    • Fødevarematricen
    • digi integration
    • friskhedsmålinger

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

TILMELD NYHEDSBREV

Få nyt fra Food & Bio Cluster Denmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant fra den danske fødevare- og bioressourceklynge.

Food & Bio Cluster Denmark

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant inden for den danske fødevare- og bioressourceklynge. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hvert nyhedsbrev.
Hold dig opdateret!

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?