• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events2
  • / Præsentationer fra events
  • Du er her:
  • Events2

Præsentationer fra afholdte events


26. oktober 2020: Bioøkonomiske muligheder i græsprotein, biogas og biomasser

 

Intro til RM Bio-seminar
v/Michael Støckler, Food & Bio Cluster Denmark

Udvikling af en græsproteinfabrik i GreenLab Skive
v/Mette Lübeck, Aalborg Universitet

Ny teknik til at høste enggræs til bioraffinering
v/Ole Green, AgroIntelli

Koncept for græsproteinfabrik
v/Mads Busk Larsen, R&D

Fødevareingredienser fra grøn bioraffinering
v/Trine Kastrup Dalsgaard, AU-FOOD, Aarhus Universitet

Biobaserede vækstsubstrater til planteproduktion
v/Søren Ugilt Larsen og Jørgen Hinge, Teknologisk Institut

KLID
v/Anne Christine Hastrup, Teknologisk Institut

Alger til kvægfoder
v/Jørgen Hinge, Teknologi Institut

Rationel bjærgning og håndtering af efterafgrøder og halm til biogasproduktion
v/Kurt Hjort-Gregersen, Teknologisk Institut

Demonstration af biologisk forbehandling af biomasse
v/Karsten Kristoffersen, Kriska Biotech ApS

Demonstration af teknologier til forbehandling af halm og fjernelse af sand
v/Henrik B. Møller, Eva Balaguer Moya og Lu Feng, Aarhus Universitet, og Peter Damgård Nielsen og Svend Hoff, Advanced Substrate Technologies A/S

Næringsstoffordeling ved forskellige metoder til separation af afgasset gylle
v/Søren Ugilt Larsen, Teknologisk Institut

Oversigt over teknologier til optimering af biogasproduktion af tungtomsættelig biomasse
v/Henrik B. Møller, Aarhus Universitet

Sådan har virksomhederne taget imod udviklingsprogrammet
v/Martin Thorsøe, Aarhus Universitet

Bioøkonomiske tiltag på vejen mod bæredygtighedsmålene
v/Tommy Dalgaard, Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?