20. maj 2021
Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild – også kaldet produktionsspild i fødevarevirksomheder. Der vil være fokus på strategi, implementering og kommercialicering. Netværksgruppen mødes for at blive inspireret og ikke mindst inspirere hinanden. Der afvikles 4 møder i 2021: Torsdag den 18/3, 20/5, 26/8 og 11/11. Alle dage i tidsrummet kl. 10-13.
Dagsorden for den 20/5-21:
10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Food & Bio Cluster Danmark og Bordet Rundt
10.15: Breaking News
10.25: Strategi og implementering
11.10: Bio break
11.20: Kommercialisering
12.00: Kompetencenetværksøvelse
(4 af deltagerne har i grupper af 2 personer på forhånd interviewet hinanden om hver deres fødevarespild kompetencer og erfaringer. De fremlægger deres nye viden om den anden.)
Tak for i dag og på gensyn den 26/8-21
Digitalt via Teams
PrisGratis / Free
Fra20. maj 2021 kl. 10:00
Til20. maj 2021 kl. 13:00